Το Ποτάμι: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Αμυράς-Διαλύθηκε η Κ.Ο. - OlaDeka

Το Ποτάμι: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Αμυράς-Διαλύθηκε η Κ.Ο.

Αποχώρησε από το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς – Διαλύθηκε η κοινοβουλευτική ομάδα

Την προαναγγελθείσα αποχώρησή του από το Ποτάμι επιβεβαίωσε ο Γιώργος Αμυράς.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου» αναφέρει σε δήλωσή του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

«Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πριν από δύο μέρες, ο κ. Αμυράς είχε συνυπογράψει κείμενο μαζί με τον έτερο βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος έχει κι εκείνος εκφράσει την αντίθεσή του στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα.

Χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα το Ποτάμι

Η κίνηση αυτή του Γιώργου Αμυρά διαλύει την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, κάτι που σημαίνει ότι τον Γρηγόρη Ψαριανό, που είχε επίσης προαναγγείλει την αποχώρησή του, τον πρόλαβαν οι εξελίξεις.

Ουσιαστικά, άπαντες πλέον είναι ανεξάρτητοι, καθώς δεν υφίσταται Κ.Ο. για το Ποτάμι, οπότε και τυπικά οι εναπομείναντες Σταύρος Θεοδωράκης, Σπύρος Λυκούδης, Γιώργος Μαυρωτάς και Γρηγόρης Ψαριανός, είναι κι αυτοί -εκ των πραγμάτων- ανεξάρτητοι…

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Ψαριανό, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε άνοιγμα στον Θανάση Θεοχαρόπουλο για να τον εντάξει στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, που διεγράφη χθες (20/1) από το ΚΙΝΑΛ, διέψευσε με δήλωσή του τη Δευτέρα, ότι είχε επαφή με τον Σ. Θεοδωράκη.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria