Σήμερα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού με 12 θέματα - OlaDeka

Σήμερα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού με 12 θέματα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 20:00 στο Δημαρχείο του Δήμου, με αντικείμενο τη λήψη απόφασης στα θέματα της ακόλουθης Ημερήσιας Διάταξης:

α/α

ΘΕΜΑ

1

Επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθησαν από τις 22/10/2018 έως και τις 14/01/2019.

2

Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Συντήρηση εγκαταστάσεων Αθλητικού Σταδίου Άργους Ορεστικού».Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

3

Έγκριση σχεδίου και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου  και του  Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού/Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο: «Συντήρηση εγκαταστάσεων Αθλητικού Σταδίου Άργους Ορεστικού», με Αρ.Μελ. 7Β/2017.Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

4

Ορισμός μελών για την επιτροπή ενδικοφανών προσφυγών του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Καστοριάς ΑΕ ΟΤΑ.

Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

5

Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

6

Έγκριση μετακινήσεων αιρετών.Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

7

Αποδοχή επιχορηγήσεων και έγκριση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019.Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

8

Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών–υπηρεσιών.Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

9

Διακοπή συνδρομής στην ιστοσελίδα:  «aftodioikisi.gr».Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

10

Χορήγηση  ειδών διαβίωσης και περίθαλψης σε οικονομικά αδύνατους κατοίκους.Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

11

Εξειδίκευση πιστώσεων για την κάλυψη εξόδων στον 00.6443.01 «Δαπάνες  δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών»  (γιορτή των Τριών Ιεραρχών).Εισηγητής: κ. Στέργιος Φιλιάδης.

12

Ορισμών ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου  κατά το οικονομικό έτος 2019.Εισηγητής: κ. Φώτιος Τατσίδης

Οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων μπορούν  να προσέρχονται στο δημοτικό κατάστημα και να ενημερώνονται για τα ανωτέρω θέματα   από τον φάκελο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις υπηρεσίες του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο   Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου

Αναστάσιος Ξανθόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria