Πολίτης για τη Λαϊκή Συσπείρωση και τα χιόνια: «Ρε παιδιά έλεος» - OlaDeka

Πολίτης για τη Λαϊκή Συσπείρωση και τα χιόνια: «Ρε παιδιά έλεος»

Θέλω να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι είμαι ένας απλός δημότης της πόλης χωρίς κομματική ταυτότητα, ούτε ενταγμένος σε πολιτικό σχηματισμό ή ομάδα και δεν κατεβαίνω στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφιος με καμία ιδιότητα.
Απλά διαβάζοντας την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον χιονιά δεν άντεξα να μην δημοσιοποιήσω την γνώμη μου που θέλω να νομίζω ότι είναι ουδέτερη και αντικειμενική.
Σαν πολίτης αυτής της πόλης το πρωί της Τετάρτης 9/1/19 πήγα στην εργασία μου με το αυτοκίνητό μου αφού πρώτα είχα προετοιμαστεί κατάλληλα. Από το πρωί είδα πολλές φορές να περνάνε μέσα στην πόλη αλατιέρες και μηχανήματα καθαρισμού και μετά από πέντε λεπτά ο δρόμος να πιάνει ξανά ένα λεπτό άσπρο πέπλο χιονιού και μετά από ένα τέταρτο ήταν σαν ο δρόμος να μην είχε καθαριστεί.
Όμως ρε παιδιά έλεος.
Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει για πολιτικούς σκοπούς να βγάζει ανακοινώσεις έτσι για να φανεί και στην συνέχεια να το γενικεύει ότι φταίει όλο το σύμπαν γι αυτό που μας συμβαίνει. Ένα θέλω να ξεκαθαρίσω. Εγώ ο ίδιος θα κατήγγειλα εάν κάτι στραβό συνέβαινε και με την κρίση μου νομίζω ότι αυτό οφείλεται σε ελλείψεις ή παραλείψεις. Όμως δεν μπορούμε να γενικεύουμε μόνο για να πούμε κάτι και κυρίως χωρίς στοιχεία.
Η δική μου γνώμη είναι ότι το κύμα κακοκαιρίας που μας χτύπησε, από τα πολλά χρόνια που ζω στην πόλη, είναι ένα από τα ισχυρότερα των τελευταίων χρόνων και αντιμετωπίστηκε πιστεύω ικανοποιητικά όσο αυτό ήταν δυνατόν.
Θα πω ένα μεγάλο μπράβο σε οποιοδήποτε θέλει να έχει άποψη, να βοηθήσει τον κρατικό μηχανισμό, να πάρει το φτυάρι και να καθαρίσει κανένα πεζοδρόμιο και όχι από το γραφείο να γράφει ανακοινώνεις που απέχουν μακράν από την πραγματικότητα.
Ζητώ συγνώμη εάν στεναχώρησα κάποιον με το παρόν κείμενο αλλά η άποψη ή η κριτική που κάνουμε θα πρέπει να επικρίνεται για να είναι εμπεριστατωμένη και με στοιχεία χωρίς απλώς να προσπαθούμε να δημιουργούμε μόνο εντυπώσεις.

Παναγιώτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria