Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα - OlaDeka

Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα

Νεκρός βρέθηκε ο Έλληνας πρόξενος στην Βενεζουέλα, Άγγελος Χαρίτος. Ήταν 55 ετών και πέθανε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Καράκας. 

Νεκρός βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Καράκας ο Έλληνας πρόξενος στην Βενεζουέλα, Άγγελος Χαρίτος. Ήταν 55 ετών. Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Βενεζουέλα, Άγγελος Χαρίτος πέθανε νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Ο δημοσιογράφος Darvinson Rojas έγραψε στο twitter: «Σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Altamira Suites βρήκαν νεκρό τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας, Άγγελο Χαρίτο, 55 ετών.

Σύμφωνα με τις δυο γυναίκες που τον συνόδευαν, έπεσε για ύπνο μετά από κατανάλωση αλκοόλ γιατί αισθανόταν πόνους στο στήθος. Πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα μετά από πρόσφατη καρδιακή προσβολή».

Ο 55χρονος Έλληνας πρόξενος, ήταν πολύ έμπειρος, γνώστης του παρασκηνίου του στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ενώ ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί. Η οικογένειά του διέμενε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας, εξετάζονται όλα τα σενάρια και δεν αποκλείεται κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια.

xaritos2

proxeneio

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ – ΕΘΝΟΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria