Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - OlaDeka

Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ξεκίνησε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου Ο πρόεδρος των  ΑΝΕΛ έκανε γνωστό κατά την συνέντευξη Τύπου «πως τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην Κυβνέρνηση, εμείς λέμε όχι. Κι όσοι μείνουμε». Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος διαμήνυσε πως όσοι δεν ακολουθήσουν την γραμμή των ΑΝ.ΕΛ. να μην δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα διαγραφούν.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας κατά την διάρκεια της συνέντευξης ζήτησε  δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών. «Ιστορική μέρα για το κίνημα και την πατρίδα. Συνάντησα τον Πρωθυπουργό και συμφωνήσαμε πως έλαβε τέλος μια συνεργασία, έντιμη, τεσσάρων ετών. Δύο κομμάτρων από διαφορετικούς χώρους. Οι ΑΝΕΛ είναι κίνημα πολιτών, το οποίο ξεκίνησε από ένα κομπιούτερ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Ξεκινήσαμε από ένα «όχι», το οποίο είπα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του δευτέρου μνημονίου. Τότε που ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να μετατρέψει τη ΝΔ σε συνήγορο του ΠΑΣΟΚ, ξεχώνοντας τις μέχρι τότε θέσεις της ΝΔ. Σ’ αυτό το όχι προστέθηκαν 200.000 πολίτες και στη ψήφιση του τρίτου μημονίου προστέθηκαν 22 βουλευτές.

Ετσι, φτάσαμε το 11% κι έτσι ξεκίνησε η περίοδος του πολέμου. Στη μεταπολίτευση δεν υπάρχει άλλο κόσμο που να έχει υποστεί τέτοιο κυνηγητό. Βουλευτές που έφυγαν χωρίς αιτία και εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτηξ. Κανείς από τους 37 βουλευτές που έφυγαν δεν είναι καν δημοτικοί σύμβουλοι. Μείναμε 20, μείναμε 9, γίναμε 11, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν αυτοί που μετράνε την κοινή γβνώμη είναι πως οι ΑΝΕΛ δεν μετρώνονται από τον αριθμό των βουλευτών, αλλά από τη ψυχή των πολιτών.

Είχαμε εντολή από τους πολίτες να μην παραδώσουμε το όνομα «Μακεδονία». Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είπαν στον Πρωθυπουργό πως αποχωρούμε από την Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που την πονάμε, μια κυβέρνηση που έδωσε ελπίδα στους Ελληνες. Μια Κυβέρνηση όμως που αν της δώσουμε την εμπιστοσύνη μας, θα είναι σα να παραδίδουμε εμπιστοσύνη για να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Οι ΑΝΕΛ είναι σαν τη Λερναία Υδρα. Τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην Κυβνέρνηση, εμείς λέμε όχι. Κι όσοι μείνουμε.

ΕΘΝΟΣ

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria