Ακίνητα σε 60 δεύτερα - Εκπομπή για ελληνικά ακίνητα από ρωσική εταιρία - OlaDeka

Ακίνητα σε 60 δεύτερα – Εκπομπή για ελληνικά ακίνητα από ρωσική εταιρία

Δείτε την εκπομπή «Ακίνητα σε 60 δεύτερα» της Greece.Ru Media με νέα αγοράς ακινήτων, νομοθεσία, γεγονότα, πρόσωπα κα. Παρουσιάζει ο Βλαδιμήρ Χανουκάεβ.

Σε αυτό το επεισόδιο:

1) Την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε η κτηματογράφηση στην περιοχή της Χαλκιδικής. Να σημειώσουμε ότι η Χαλκιδική εδώ και χρόνια είναι το νούμερο ένα προορισμός για αγοραστές από την Ρωσία και Ουκρανία.

2) Νέα νομοθετική παρέμβαση σχετική με προθεσμίες για έξωση από ακίνητα που εκπλειστηριάζονται βρίσκεται υπό συζήτηση. Αναμένεται να μην ξεπερνούν τους δύο μήνες. 3) Το ποσό που φτάνει στο μισό δισεκατομμύριο ευρώ, διπλάσιο από αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς, δαπάνησαν περισυ στην ανάπτυξη επαγγελματικών ακινήτων οι εισηγμένες εταιρείες του κλάδου.

4) Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο απέναντι από την Βουλή θα προστεθεί φέτος στην κολεξιόν της Λάμψα Άλφα Έψιλον, που κατέχει την Μεγάλη Βρεταννία και το King’s George. Το νέο King’s Palace 180 δωματίων θα ανοίξει τις πύλες του το Μάιο.

5) Και ως ακίνητο εβδομάδας παρουσιάζουμε το συγκρότημα Επανομή στην ομώνυμη περιοχή. Διαμερίσματα οι τιμές των οποίων ξεκινούν με εκατό χιλιάδες ευρώ, αποτελούν μια πολύ καλή λύση όχι μόνο για εξοχική κατοικία δίπλα στην θάλασσα, αλλά και για μόνιμη διαμονή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria