Στο νοσοκομείο Καστοριάς 39χρονος που εξαφανίσθηκε από 23/11/2018 και τον ψάχνει η οικογένεια του και η Α.Νικολούλη - OlaDeka

Στο νοσοκομείο Καστοριάς 39χρονος που εξαφανίσθηκε από 23/11/2018 και τον ψάχνει η οικογένεια του και η Α.Νικολούλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αντ.Παραρά ο 39χρονος εντοπίστηκε χθες στην Αλβανία εξουθενωμένος και παγωμένος. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς ταλαιπωρημένος. Πριν λίγο έφτασε στο γενικό νοσοκομείο και η οικογένεια του.
rapt

Το θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου Δημήτρη Ραπτάκη. Η έκκληση της μητέρας στην Αγγελκή Νικολούλη.

Ο Δημήτρης Ραπτάκης 39 χρόνων, χάθηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου οδηγώντας το όχημά του, μια υπόθεση όλο μυστήριο που απασχόλησε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.   Όπως αποκαλύφθηκε στο «Φως στο Τούνελ» στις δύο παρά είκοσι το μεσημέρι εκείνης της μέρας, πέρασε με ένα μπλε-γκρι Honda Civic με αριθμό κυκλοφορίας ΥΤΚ-3862 τα διόδια Αφιδνών, με κατεύθυνση τη Λαμία και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν χωρίς να υπάρξει στίγμα του.   Σύμφωνα με μαρτυρία, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου ένα παρόμοιο αμάξι με φιμέ τζάμια και ίδια γράμματα στις πινακίδες, θεάθηκε να κινείται στις Σέρρες. Στην ίδια περιοχή οδηγούσαν κι άλλα τηλεφωνήματα τηλεθεατών.

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria