Υπόθεση Novartis: Συνελήφθη στο «Ελ.Βενιζέλος» βασικός μάρτυρας - OlaDeka

Υπόθεση Novartis: Συνελήφθη στο «Ελ.Βενιζέλος» βασικός μάρτυρας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος προστατευόμενου μάρτυρα. Ο κατηγορούμενος επιχείρησε να φύγει με την οικογένειά του από την Ελλάδα. Διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου.

O μάρτυρας συνελήφθει όταν επιχείρησε να  μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μαδρίτη Να σημειωθεί πως εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ του είχε απαγορευτεί και η έξοδος από τη χώρα.

Είχε διετελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας

Καταιγιστικές και ανατρεπτικές εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση της Novartis, η ποινική εμπλοκή προσώπου που φέρεται να είχε διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό φέρεται να είναι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ωστόσο, από τις έρευνες των εισαγγελικών προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Το γεγονός αυτό οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50.

Προσπάθησε να φύγει με όλη την οικογένεια

Το πρόσωπο αυτό, επιχείρησε να φύγει από τη την Ελλάδα χθες το βράδυ, μαζί με όλη του την οικογένεια.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις διωκτικές αρχές σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα ενώ παρέδωσε και το διαβατήριο του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria