Σήμερα Πέμπτη 6/12 στην Καστοριά: «Ημέρα Καριέρας» από τον Ξενοδοχειακό Όμιλο Ikos Resorts - OlaDeka

Σήμερα Πέμπτη 6/12 στην Καστοριά: «Ημέρα Καριέρας» από τον Ξενοδοχειακό Όμιλο Ikos Resorts

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

«Ημέρα Καριέρας» από τον Ξενοδοχειακό Όμιλο Ikos Resorts

Διεκδίκησε μια θέση στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό Όμιλο της χώρας

Στις 6 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καστοριάς

 Αν αναζητάς μια δουλειά ή ιδανικά μια καριέρα στον τουρισμό, τότε δεν θα χάσεις την «Ημέρα Καριέρας» που οργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ξενοδοχειακού ομίλου Ikos Resorts, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου (11:00-18:00), στην Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καστοριάς, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο όμιλος Ikos Resorts αποτελεί τον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό Όμιλο της χώρα ο οποίος, με αφετηρία τη Χαλκιδική, επεκτείνεται και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα και σύντομα και εκτός συνόρων. Τα ξενοδοχεία της Ikos Resorts στη Χαλκιδική έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα all-inclusive resorts πολυτελείας παγκοσμίως από το TripAdvisor.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κώ και περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους.

Οι επισκέπτες των Ikos Resorts εκτός από τα standards της πολυτελούς διαμονής και της άψογης εξυπηρέτησης ζουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, η οποία έχει ως στόχο να ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη: υψηλή γαστρονομία από σεφ βραβευμένους με αστέρι Michelin, 24ωρη υπηρεσία Room Service και απεριόριστες επιλογές κορυφαίων προϊόντων και μοναδικών υπηρεσιών.

Στα Ikos Resorts αναγνωρίζουμε ότι διαμορφώνουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας μαζί με τους ανθρώπους που εργάζονται κοντά μας. Αναζητούμε τους καλύτερους για να ηγηθούν σε κάθε ομάδα και δίνουμε την ευκαιρία σε όσους δουλεύουν μαζί τους να κερδίσουν σε γνώση και σε πείρα. Δεσμευόμαστε ότι εκτός από εργασία σε ένα πολυτελές περιβάλλον με δίκαιες αμοιβές δίνουμε στο προσωπικό μας τη δυνατότητα να εξελιχθεί επαγγελματικά χάρη στη συνεχή εκπαίδευση που του προσφέρεται.

Αν θέλεις να ξεκινήσεις ή να εξελίξεις την καριέρα σου στον χώρο του τουρισμού οι εκπρόσωποι της Ikos Resorts θα σε περιμένουν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίουαπό τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καστορίας, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο. Έλα με το βιογραφικό σου.

Στο διαρκώς εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα στη χώρα μας, ο ξενοδοχειακός Όμιλος Ikos Resorts τοποθετείται δυναμικά με νέες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, που ενισχύουν την απασχόληση και συμβάλλουν πολλαπλώς στην ελληνική οικονομία. Διεκδίκησε την ευκαιρία να δουλέψεις σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες.

Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση του Oμίλου περιλαμβάνει σταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

 

«Ημέρα Καριέρας» Ikos Resorts.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, 11:00-18:00, στην Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καστορίας

Περισσότερες πληροφορίες για τις Ημέρες Καριέρας στο τηλ. 23740 99440,

e-mail: [email protected]

 

Σχετικά με τα Ikos Resorts:

 

Τα Ikos Resorts είναι μια συλλογή σύγχρονων ελληνικών θέρετρων σε εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας που προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα και πολυτελή κομψότητα. Στη Χαλκιδική, τα πολυβραβευμένα Ikos Oceania και Ikos Olivia έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα allinclusive resortsπολυτελείας στην Ευρώπη και παγκοσμίως στα βραβεία TripAdvisor Travelers’ Choice® 2018. To Ikos Dassia άνοιξε τις πόρτες του στην Κέρκυρα τον Μάιο του 2018 και το Ikos Aria θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Κω το 2019. Το 2020 αναμένεται η λειτουργία του Ikos Andalusia στην Ισπανία. Ο όμιλος προσφέρει πολυτελείς εμπειρίες all inclusive σε όλα τα θέρετρα μέσω του μοναδικού προγράμματος Infinite Lifestyle, που εξασφαλίζει αποκλειστικές παροχές και άριστη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες, με γνώμονα την πολυτέλεια, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την άψογη εξυπηρέτηση. Με τη φιλόξενη και σύγχρόνως εκλεπτυσμένη φιλοσοφία τους, τα Ikos Resorts ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα της φιλοξενίας. Με παροχές όπως μενού από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, 24ωρη υπηρεσία γευμάτων στα δωμάτια και τις σουίτες και ολοήμερη εξυπηρέτηση στην παραλία, στόχος της ομάδας του Ikos Resorts δεν είναι απλώς να φανεί αντάξια των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί. Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών υπό την ονομασία Ikos Green εμπλουτίζεται συνεχώς, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην αειφορία αλλά και την τοπική κοινότητα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria