Ρόδος: Φρικιαστική ομολογία του δράστη – «Η Ελένη μας παρακαλούσε και εμείς την πετάξαμε στα βράχια» - OlaDeka

Ρόδος: Φρικιαστική ομολογία του δράστη – «Η Ελένη μας παρακαλούσε και εμείς την πετάξαμε στα βράχια»

Σοκάρει η ομολογία του 19χρόνου Αλβανού ενός εκ των δραστών, της φρικτής δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο και την αποτελειώσαμε

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, το πόσο φρικιαστικό ήταν το τέλος της Ελένης στα χέρια των δύο αδίστακτων νεαρών. Η ομολογία του 19χρόνου Αλβανού κυριολεκτικά είναι βγαλμένη από ταινία θρίλερ.

«Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο, το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε… τελικά φύγαμε με το βαν και την πετάξαμε ζωντανή, στην θάλασσα στους Πεύκους.»

Δείτε το σοκαριστικό video:

Στον ανακριτή νωρίς το πρωί, υπό τον φόβο επεισοδίων και λιντσαρίσματος, μεταφέρθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες, της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Τους συνόδευαν οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος

Ο Μανώλης Κούκουρας και ο Αλέξανδρο Λουτσάϊ λίγο πριν τις 8 το πρωί μεταφέρθηκαν τρέχονταςστον ανακριτή για να απολογηθούν για το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Η επιλογή αυτής της ώρας έγινε, διότι δεν υπάρχει κόσμος τέτοια ώρα έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου. Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με τους δύο νεαρούς και υπήρχε φόβος λιντσαρίσματος αν η μεταφορά τους γινόταν σε ώρα αιχμής. Μάλιστα τους δράστες τους συνόδευανοι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

Την Παρασκευή θα απολογηθούν

Οι νεαροί δράστες επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας. Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο:

 

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο -η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου- απαίτησαν από την ίδια να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια. Ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο Αλβανός κατηγορούμενος, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο Έλληνας φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατό της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Ο Έλληνας συγκατηγορούμενός του ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την 21χρονη φοιτήτρια.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria