ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα - OlaDeka

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Μελίσσια Αττικής, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό» σε τρεις αγώνες από το Champions League και με 15 ευρώ κέρδισε 8.383,50 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της πέμπτης ιπποδρομίας στο Μαρκόπουλο, δύο νικητές από την Καλλιθέα και την Αργυρούπολη κέρδισαν από 1.808 ευρώ. Στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Fairview, ένας νικητής από τον Ωρωπό κέρδισε 1.217 ευρώ.

Το νέο pamestoixima.gr είναι εδώ!


Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*

Το νέο Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Για πρώτη φορά το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει bonus πρώτου στοιχήματος*, για εγγραφή είτε online, είτε μέσω καταστημάτων ΟΠΑΠ.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria