ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα - OlaDeka

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 4 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κεφαλονιά, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε επτά αγώνες από τη Super League, την πρώτη κατηγορία του Βελγίου, της Ιταλίας, της Ισπανίας και τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και της Ισπανίας και με 30 ευρώ κέρδισε 138.692,14 ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας στο Virtual Sports ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο δήμο Αγίων Αναργύρων, έπαιξε παρολί το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και με 0,25 ευρώ κέρδισε 845,22 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε έξι κούρσες) ένας νικητής από το Αιγάλεω κέρδισε 6.478 ευρώ και τέσσερις νικητές, από το Παλαιό Φάληρο, το Αιγάλεω και την Καλλιθέα, κέρδισαν από 3.239 ευρώ.

Το νέο pamestoixima.gr είναι εδώ!


Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*

Το νέο Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Για πρώτη φορά το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει bonus πρώτου στοιχήματος*, για εγγραφή είτε online, είτε μέσω καταστημάτων ΟΠΑΠ.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria