«Ντόρτια» από τους πρωτοπόρους – Νίκη «μαμούθ» (1-9) του Ηρακλή – Μεγάλο «2» της «Δόξας» Κορησού - OlaDeka

«Ντόρτια» από τους πρωτοπόρους – Νίκη «μαμούθ» (1-9) του Ηρακλή – Μεγάλο «2» της «Δόξας» Κορησού

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ”pizza & bar food «Η ΠΑΠΙΑ» Α’ κατηγορίας, αφού οι πρωτοπόροι προχώρησαν με νίκες και μάλιστα με «ντόρτια».

Τα 23 γκολ και η έλλειψη ισόπαλου αποτελέσματος ξεχώρισαν στη 11η αγωνιστική, ενώ η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο των Μανιάκων, όπου η «Δόξα» Κορησού πέτυχε μεγάλη νίκη (0-1) βαθμολογικής σημασίας επί των Γραμμοχωρίων.

Ακλόνητη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε η «Αστραπή» Μεσοποταμίας που πέρασε… αέρα και από το γήπεδο της Χλόης, επικρατώντας εύκολα του τοπικού Κάστορα με σκορ 0-4, πιστοποιώντας για μία ακόμη φορά την βαθμολογική θέση που κατέχει, ενώ διατήρησε και την θετική παράδοση των τελευταίων ετών μετρώντας την Τρίτη της νίκη στα τελευταία τρία ματς κόντρα στον Κάστορα.

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη και ειδικά μετά το 60’ ο Παναργειακός διατήρησε το απόλυτο εντός έδρας μετά τη νίκη του με σκορ 4-0 επί της μαχητικής μέχρι το 60ο λεπτό «Δόξας» Αμπελοκήπων, σημειώνοντας την 7η νίκη του επί συνόλου 12 αναμετρήσεων, παραμένοντας έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας με διαφορά 3 βαθμών από την κορυφή.

«Καταιγίδα» ο «Ηρακλής» Πολυκάρπης υπέταξε εκτός έδρας με το εμφατικό σκορ 1-9 την αδύναμη ομάδα της Πενταβρύσου σημειώνοντας το σκορ της ημέρας. Οι πράσινοι μετά και τη νέα τους νίκη (4η συνεχόμενη) και μάλιστα πάλι με ευρύ σκορ, με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Μήλιο που πέτυχε 4 γκολ, σταθεροποιήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα, βελτίωσαν και την παράδοσή τους, αφού ήταν το δεύτερό τους διπλό στα τελευταία οκτώ ματς εκτός έδρας κόντρα στην Πεντάβρυσο.

«Φρένο» στην αρνητική παράδοση έβαλε η «Ομόνοια» Βογατσικού. Οι «αρκούδες» μετά από καλή εμφάνιση επιβλήθηκαν δίκαια με σκορ 3-0 του μαχητικού Νταηλάκη, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την πανίσχυρη έδρα τους (έχουν το απόλυτο με 5 στα 5), ενώ ταυτόχρονα, ιστορικά, ήταν και η πρώτη τους εντός έδρας νίκη κόντρα στο Νταηλάκη, καθώς σε πέντε αναμετρήσεις από το 1980 μετρούσαν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Χρειάστηκε να περάσουν 15 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει το «τρίποντο» από το γήπεδο των Μανιάκων η «Δόξα» Κορησού, επικρατώντας δίκαια με σκορ 0-1 των Γραμμοχωρίων, «σπάζοντας» μία μακρόχρονη αρνητική παράδοση.

Μάλιστα, η νίκη των «μαυραετών» ήταν και η πρώτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, αφού ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ενώ αντίθετα τα «ελάφια» εξακολουθούν να βρίσκονται σε αγωνιστική και βαθμολογική κρίση, αφού συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη.

Τέλος νίκη με την «ψυχή στο στόμα» πέτυχε ο «Γράμμος» Μαυροχωρίου που επιβλήθηκε με το ισχνό σκορ 1-0 του μαχητικού Κρόνου, διατηρώντας την θετική του παράδοση, μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ συνολικά αναμετρήσεις. Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και με γκολ που πέτυχαν από τα αποδυτήρια (1’), το διατήρησαν μέχρι τη λήξη, ενώ από την πλευρά του ο Κρόνος έχασε ευκαιρίες για να πάρει κάτι θετικό, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, μένοντας έτσι με τις εντυπώσεις.

ep

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria