Νέες προκλητικές δηλώσεις Χουλουσί Ακάρ: Το τίμημα θα είναι βαρύ - OlaDeka

Νέες προκλητικές δηλώσεις Χουλουσί Ακάρ: Το τίμημα θα είναι βαρύ

«Όλοι θα πρέπει να συγκρατηθούν. Αυτή την ειλικρινή συμβουλή δίνουμε στους γείτονές μας», ήταν τα λόγια του υπουργού της Τουρκίας

Στην ίδια «γραμμή» προκλήσεων συνεχίζει η Τουρκία μέσω του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος απαντά στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Απόστολάκη σχετικά με τις δηλώσεις του τελευταίου πως «εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε».

Ο Χουλουσί Ακάρ είπε πως «όλοι θα πρέπει να μένουν μακριά από τις προκλήσεις στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και την Κύπρο, σε διαφορετική περίπτωση το τίμημα θα είναι βαρύ» και συνέχισε τονίζοντας «όλοι θα πρέπει να συγκρατηθούν. Αυτή την ειλικρινή συμβουλή δίνουμε στους γείτονές μας».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι στο παρελθόν έχει διατελέσει αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, σε έναν  μάλλον όχι τόσο «φιλικό» τόνο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Χουλουσί Ακάρ απαντά στον ναύαρχο Αποστολάκη καθώς την Πέμπτη (20/12) είχε δηλώσει ότι «καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τη γαλάζια πατρίδα μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, δεν θα υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα του λαού μας, της Τουρκικής Δημοκρατίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα και δεν επιτρέπουμε κανένα τετελεσμένο».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria