Μέι για πρόταση μομφής: Θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις - OlaDeka

Μέι για πρόταση μομφής: Θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις

«Με όλες τις δυνάμεις της» σκοπεύει να πολεμήσει η Τερέζα Μέι την πρόταση μομφής την οποία κατέθεσαν κατά της μέλη του κόμματος του οποίου υπήρξε μέλος επί 40 συναπτά έτη και υπηρέτησε σε διάφορα πόστα.

Όλες οι κινήσεις της μέχρι σήμερα, δήλωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός μπροστά από το στολισμένο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, ήταν για το καλό της χώρας. Και προτεραιότητά της, τόνισε, είναι να φέρει εις πέρας το Brexit.

«Έχω αυτήν την παθιασμένη πεποίθηση ότι ανοίγεται μπροστά μας ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε η Μέι υπενθυμίζοντας τις χθεσινές (11/12) συναντήσεις της με Ευρωπαίους ηγέτες καθώς και τη σημερινή της επίσκεψη στο Δουβλίνο.

Σε κάθε περίπτωση, η Μέι επισήμανε ότι ένας νέος ηγέτης θα έθετε «το μέλλον της χώρας σε κίνδυνο», εξηγώντας ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θα είχε τον χρόνο να ανοίξει ξανά τις διαπραγματεύσεις. Ασφαλώς, εφόσον υπάρξει νέος ηγέτης, αυτός θα πρέπει να καθυστερήσει ή να ανακαλέσει το άρθρο 50.

Οι μοναδικοί που θα βγουν κερδισμένοι από αυτήν την ιστορία είναι ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμιν και ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του Τζον ΜακΝτόνελ, τόνισε η Μέι.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria