Καμμένος για δηλώσεις Ζάεφ: Έληξε κάθε συζήτηση για επιβίωση της Συμφωνίας των Πρεσπών - OlaDeka

Καμμένος για δηλώσεις Ζάεφ: Έληξε κάθε συζήτηση για επιβίωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Για αλυτρωτισμό και προκλητική συμπεριφορά από μέρους των Σκοπιανών μιλάει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης «συμφωνίας των Πρεσπών», τονίζει ο Πάνος Καμμένος, στον απόηχο των αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ περί διδασκαλίας της «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα.

«Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο», αναφέρει ακόμη ο υπουργός Άμυνας, σε ανακοίνωση που ήλθε στη δημοσιότητα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Εν τω μεταξύ, ο Ζόραν Ζάεφ επανήλθε προβαίνοντας σε νέες δηλώσεις: «Είμαστε Μακεδόνες και μιλάμε μακεδονικά. Κανείς δεν θα το αμφισβήτησει πια», σημείωσε ο Ζάεφ, αναρτώντας σχετικό απόσπασμα σε βίντεο στo Facebook. «Την ίδια ώρα, όμως, ας αναρωτηθούμε: Τι θα αφήσουμε στα παιδιά;», συνεχίζει ο ίδιος, στο μήνυμά του στο Facebook, και αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνει: «Ας είμαστε σοφοί (…). Πιστεύω ότι παρέχουμε στον λαό μας ένα μέλλον».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria