Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των κοριτσιών του Α.Σ Καστοριάς (φωτο) - OlaDeka

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των κοριτσιών του Α.Σ Καστοριάς (φωτο)

Μια άκρως Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς για τη νέα ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών του Α Σ Καστοριάς.

Τα μικρά κορίτσια , αφού πρώτα συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια , έπαιξαν μπάσκετ με αντίπαλες τις μαμάδες τους , στο οποίο παιχνίδι τα γέλια και οι χαρές σε όσους συμμετείχαν αλλά και του κόσμου που παρακολούθησε τη γιορτή ήταν σε αφθονία!!!! Εκτός από τις ακαδημίες, στη γιορτή συμμετείχε και η ομάδα των κορασίδων, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την παρουσία του Αϊ Βασίλη, που δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μοίρασε σε όλα τα κορίτσια δώρα.

Στο τέλος όλα τα κορίτσια έψαλλαν τα κάλαντα με συνοδεία κιθάρας που έπαιξε η αθλήτρια των κορασίδων Μαρία Θυμιοπούλου. Από την πολύ όμορφη γιορτούλα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε η ομάδα σε όσους παρευρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της νέας ακαδημίας μπάσκετ του Α Σ Καστοριάς.

Ο Α Σ Καστοριάς σας εύχεται χρόνια πολλά, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος και καλή πρόοδο σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας!

xristougeniatiki-giorti-akadimias-koritsion-as-kastorias-20182 (2)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria