Δυναμικό παρών από τον αθλητικό κόσμο στο φιλανθρωπικό gala για τα 60 χρόνια του ΟΠΑΠ - OlaDeka

Δυναμικό παρών από τον αθλητικό κόσμο στο φιλανθρωπικό gala για τα 60 χρόνια του ΟΠΑΠ

Ο αθλητικός κόσμος τίμησε με την παρουσία του τη λαμπερή εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά, με την οποία ο ΟΠΑΠ γιόρτασε τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.

 Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού gala του ΟΠΑΠ, θα κατευθυνθούν για τη στήριξη του προγράμματος «Οικονομική Υιοθεσία Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ και του προγράμματος «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Μέγκ και Ντάμιαν Κόουπ, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Οδυσσέας  Χριστοφόρου, Μαριάννα Μόσχου, Μαρτίνα Χούστοβα, Μίκαλ Χούστ
Μέγκ και Ντάμιαν Κόουπ, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Μαριάννα Μόσχου, Μαρτίνα Χούστοβα, Μίκαλ Χούστ  ΜΕΓΚ ΚΑΙ ΝΤΑΜΙΑΝ ΚΟΟΥΠ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ, ΜΑΡΤΙΝΑ ΧΟΥΣΤΟΒΑ, ΜΙΚΑΛ ΧΟΥΣΤ

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από τον αθλητικό κόσμο, μεταξύ άλλων, οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης, Βασίλης Μπάρκας, Μάρκο Λιβάγια, Ούρος Τσόσιτς, ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου, οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ουσμάν Κουλιμπαλί και Αντονί Μουνιέ, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, ο καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Ιωάννης Παπαπέτρου, ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας, οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Τάσος Μητρόπουλος, Θωμάς Μαύρος, Δημήτρης Σαραβάκος, Κώστας Κατσουράνης, Τάκης Φύσσας και Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς και ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης, και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Άγγελος Μπασινάς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε κ.Damian Cope, o Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων στην ΟΠΑΠ Α.Ε. κ.Οδυσσέας Χριστοφόρου και ο πρόεδρος της 24 Media και κύριος μέτοχος της Stoiximan κ.Δημήτρης Μάρης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε κ.Damian Cope, o Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων στην ΟΠΑΠ Α.Ε. κ.Οδυσσέας Χριστοφόρου και ο πρόεδρος της 24 Media και κύριος μέτοχος της Stoiximan κ.Δημήτρης Μάρης.

Την εκδήλωση για τα 60 χρόνια ΟΠΑΠ παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς. Μαζί του επί σκηνής βρέθηκαν οι Στέλιος Ρόκκος, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας και Τάμτα, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οι προσκεκλημένοι, εκτός από πλούσιο θέαμα, απόλαυσαν και πολλές εκπλήξεις, ενώ συμμετείχαν σε ειδική κλήρωση του ΟΠΑΠ και κέρδισαν μοναδικά δώρα και συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα.

Ανάμεσα στα δώρα που κληρώθηκαν, ήταν μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία για δύο άτομα από την Porsche στην πίστα Formula 1 της Κωνσταντινούπολης, ταξίδι για δύο άτομα με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου για τους αγώνες με Λιχτενστάιν και Βοσνία Ερζεγοβίνη, επίσημες εμφανίσεις της ΠΑΕ AEK, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και μπάλες με τις υπογραφές των παικτών, φανέλα του Δημήτρη Διαμαντίδη, εμφάνιση του Τάσου Μητρόπουλου από το Mundial του 1994, μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη, συλλεκτική μπάλα από το «αντίο» του Θωμά Μαύρου στα γήπεδα, επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και γνωριμία με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ατομικές προπονήσεις με τους ΟΠΑΠ Champions Παναγιώτη Τριβυζά και Γρηγόρη Σουβατζόγλου.

Στα κλου της βραδιάς ήταν το δώρο που κέρδισε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης, ένα ταξίδι για να παρακολουθήσει τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στην Euroleague, με την Γκραν Κανάρια. Χαμογελώντας είπε ότι θα χαρίσει σε έναν φίλο του.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria