Διευκρινιστική δήλωση του Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων- Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Αθανάσιου Λάγγα - OlaDeka

Διευκρινιστική δήλωση του Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων- Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Αθανάσιου Λάγγα

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συνδέσμου Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας».

Κατά τη διάρκεια των εκλογών, η συμμετοχή των συναδέλφων γουνοποιών ήταν πολύ μεγάλη αποδεικνύοντας ότι ο κλάδος μας παρά τις δύσκολες συνθήκες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος  παραμένει δυνατός και ενωμένος.

Συμμετείχαμε στην εκλογική διαδικασία πρωτίστως ως Γουνοποιοί  και δευτερευόντως ως Εκτροφείς, καθώς αγωνιζόμαστε για το κοινό συμφέρον όλων των συναδέλφων και την καθετοποίηση του κλάδου.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, τοπικές ιστοσελίδες έσπευσαν να βγάλουν αναληθείς ειδήσεις και  προσωπικά συμπεράσματα, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να σπείρουν ζιζάνια στον κλάδο μας, για λόγους τους οποίους δεν θέλω καν να σκεφτώ.

Προφανώς οι δημοσιογράφοι που το έγραψαν, δεν γνωρίζουν πως Γουνοποιοί και Εκτροφείς είμαστε ένα και παλεύουμε ομαδικά για τα συμφέροντα του κλάδου μας.

Ως Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας καταδικάζω τα αναληθή δημοσιεύματα τα οποία εκφράζουν καθαρά και μόνο τις προσωπικές απόψεις του αρθρογράφου.

Θέλω επίσης να τονίσω  πως οι Εκτροφείς δεν έχουν σκοπό να ρυθμίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές της Ε.Ο.Γ., αλλά να ασκήσουν το νόμιμο εκλογικό τους δικαίωμα.

Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός πως για προσωπικά συμφέροντα –όποια και να είναι αυτά-  δημοσιεύονται περίεργα ρεπορτάζ τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το θετικό είναι πως πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση, που είμαι σίγουρος ο κόσμος δεν την εκλαμβάνει στα  σοβαρά.

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων

και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Αθανάσιος Λάγγας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria