Τροχαίο Εφραίμ στην Εγνατία – Τραυματίστηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου - OlaDeka

Τροχαίο Εφραίμ στην Εγνατία – Τραυματίστηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Καμία ανησυχία για τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm, στο αυτοκίνητο επέβαιναν, εκτός από τον Εφραίμ, ακόμη δύο ιερείς, ενώ ο οδηγός ήταν πολίτης. Μετά το τούνελ, ο οδηγός έχασε τoν έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να τραυματιστούν.

Στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου πραγματοποιεί προληπτικές εξετάσεις βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών Παντελή Αλεξιάδη ο ηγούμενος Εφραίμ δεν φέρει κάποιο τραύμα αλλά οι γιατροί προβαίνουν σε κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Χωρίς κάποιο τραυματισμό είναι επίσης ο οδηγός του οχήματος, ενώ δυο μοναχοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν κάποιες κακώσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί να νοσηλευτούν για δυο η τρεις ημέρες στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους.

Πηγή

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του greveniotis.gr σχετικά με το τροχαίο ατύχημα του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου του Άγιου Όρους νωρίς το απόγευμα στην Εγνατία οδό λίγο στο τελευταίο τούνελ πριν την πόλη των Γρεβενών, στο Νοσοκομείο θα παραμένουν για νοσηλεία, ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχει καθίζηση σπονδύλου και ένας Ιερέας με κατάγματα στα χέρια ενώ ο Αρχιμανδρίτης και ένας ακόμα Ιερέας δεν έπαθαν τίποτα απολύτως.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria