Τι έγινε στην πραγματικότητα με τον Σπίρτζη και τον καστοριανό δήμαρχο της Μενεμένης;

Αρχική » Ελλάδα » Τι έγινε στην πραγματικότητα με τον Σπίρτζη και τον καστοριανό δήμαρχο της Μενεμένης;

Συνήθως όταν σε εκδηλώσεις, συζητήσεις, ομιλίες παρίσταται μέλος τουυπουργικού συμβουλίου προηγείται αυτό και κατόπιν ακολουθούν τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και άλλοι παριστάμενοι.

Για τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου όμως, η ιεραρχία δεν είναι κάτι που τον βολεύει, οπότε όταν στο πλαίσιο εγκαινίων της υπόγειας διάβασης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, πήγε στο βήμα για να μιλήσει ο αρμόδιος υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, αυτός «έκανε μουτράκια».

Ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέβηκε στο βήμα και είδε προς έκπληξή του τον δήμαρχο να διαμαρτύρεται, του είπε τότε να πάρει αυτός τη θέση του να μιλήσει, ο δήμαρχος συνέχισε λίγο σε… παραπονιάρικο τόνο «μα αλίμονο, τι λέτε τώρα», αλλά στο τέλος ανέβηκε στο βήμα εκφράζοντας και από εκεί τη δυσαρέσκειά του. «Εάν δεν το ζητούσα δεν θα με βάζατε να μιλήσω;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού λοιπόν μίλησε και ανέβηκε ξανά στο βήμα ο Χρήστος Σπίρτζης, ο δήμαρχος δεν σταμάτησε ούτε εκεί να παρεμβαίνει, διακόπτοντας τον υπουργό, ενώ λίγο μετά αποχώρησε οριστικά.


Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια