Τσίπρας για τον θάνατο του Κατσίφα: Δικαιολογημένη η πικρία και η οργή - OlaDeka

Τσίπρας για τον θάνατο του Κατσίφα: Δικαιολογημένη η πικρία και η οργή

Είναι δικαιολογημένη και η πικρία και η οργή και ο θυμός, δεν θέλω να μπω σε κανενός είδους αντιπαράθεση σε σχέση με αυτό”, είπε ο Πρωθυπουργός

«Το μόνο που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η Ελλάδα έκανε τα ενδεδειγμένα, αυτά που έπρεπε να κάνει, από την πρώτη μέρα, από την πρώτη στιγμή», τόνισε ο , Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Alpha, απαντώντας σε ερώτηση για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα αλλά και στην κριτική που διατυπώνεται περί «ήπιας» αντίδρασης της ελληνικής κυβέρνησης.

«Σήμερα είναι μια μέρα πένθους και για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και για την ελληνική ομογένεια στην Αλβανία, δεν θέλω να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο. Κατανοώ το πένθος της οικογένειας, κατανοώ τη χαροκαμένη μάνα που έχασε ένα νέο παιδί. Είναι δικαιολογημένη και η πικρία και η οργή και ο θυμός, δεν θέλω να μπω σε κανενός είδους αντιπαράθεση σε σχέση με αυτό», είπε.

Τέλος είπε πως αυτό το πολύ δυσάρεστο συμβάν δεν θα πρέπει να μας οδηγήσει στο να αλλάξουμε στρατηγική από την προσπάθεια να έρθουμε πιο κοντά με την Αλβανία, επιλύοντας χρόνιες διαφορές.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria