Τελιγιορίδου: “Ψευδές το δήθεν πόρισμα της επιτροπής για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας” - OlaDeka

Τελιγιορίδου: “Ψευδές το δήθεν πόρισμα της επιτροπής για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας”

Το δημοσίευμα του esos.gr που αναπαράχθηκε και από τοπικά ΜΜΕ για δήθεν “πόρισμα” της επιτροπής για τη συγχώνευση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το δήθεν “πόρισμα”, που δεν είναι πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, έχουν ήδη διαψεύσει με δηλώσεις τους μέλη της επιτροπής όπως ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε, ακολουθούν και άλλες διαψεύσεις. Καταδικάζουμε τις σκοπιμότητες δημοσίευσης ενός κειμένου που είναι προϊόν φαντασίας.

Κατανοούμε τη δυσκολία ορισμένων πολιτικών κύκλων και δυνάμεων στο να αποδεχθούν την προσπάθεια αναδιαμόρφωσης του χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Το ενιαίο Πανεπιστήμιο στη Δυτική Μακεδονία είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria