Σοκ! Καταγγελία βιασμού 16χρονης από Αλβανό στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Σοκ! Καταγγελία βιασμού 16χρονης από Αλβανό στο Άργος Ορεστικό

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Στις 20:30 της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου, 16χρονη κοπέλα συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τον αδερφό της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κατήγγειλε  στο αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού ότι βιάστηκε από Αλβανό 22 με 23 χρονών κάτοικο Κορησού Καστοριάς, μισή ώρα νωρίτερα

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία η νεαρή κοπέλα, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ τους μέσω facebook και στη συνέχεια βρέθηκαν σε κεντρικό σημείο του Άργους Ορεστικού.

Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ΙΧ αυτοκίνητο του 23χρονου και κατευθύνθηκαν στο δασάκι του Άργους. Εκεί ο νεαρός την πίεσε να ενδώσει στις σεξουαλικές του ορέξεις και όταν αυτή αρνήθηκε εκείνος τη βίασε και στην συνέχεια την παράτησε στην ίδια περιοχή.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του φερόμενου ως δράστη ο οποίος βρίσκονταν ακόμη στην πόλη του Άργους Ορεστικού, παρότι είναι κάτοικος Κορησού Καστοριάς.

Στην αστυνομία ο ίδιος παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή όσον αφορά στην ολοκλήρωση της πράξης και αρνήθηκε τον βιασμό. Ο αλβανός 23χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Καστοριάς ενώ η 16χρονη παραμένει στο Νοσοκομείο Καστοριάς όπου σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες διαπιστώθηκαν κακώσεις και ύπσρξη αίματος στον κόλπο της.

Τέλος αναμένεται την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ειδικός ιατροδικαστής για να εξετάσει την κλονισμένη νεαρή κοπέλα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria