Σε καλύτερη κατάσταση η γυναίκα του σοβαρού τροχαίου στα ΛΥΒ - OlaDeka

Σε καλύτερη κατάσταση η γυναίκα του σοβαρού τροχαίου στα ΛΥΒ

ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΒ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Μετά τις άμεσες και κρίσιμες ενέργειες και την χειρουργική επέμβαση των ιατρών του Νοσοκομείου Καστοριάς που αποδείχτηκαν καταλυτικές για την σταθεροποίηση της υγείας της, η γυναίκα διεκομίσθη στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» όπου υπεβλήθη σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις από ορθοπαιδικούς εξαιτίας των σοβαρών και πολλαπλών καταγμάτων που είχε κυρίως στην περιοχή της λεκάνης.

Όλοι λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε σήμερα να έχουμε θετικό αποτέλεσμα αφού η κατάσταση της παθούσης ήταν πάρα πολύ σοβαρή: Η άμεση διακομιδή από το ΕΚΑΒ, οι γρήγορες και επιτυχείς επεμβάσεις των Ιατρών, ο σωστός χειρισμός από το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καστοριάς και οι αντίστοιχες επεμβάσεις και ενέργειες σε επόμενο επίπεδο του προσωπικού του «Γ. Παπανικολάου», έφεραν το ευχάριστο αποτέλεσμα της βελτίωσης της κατάστασης της υγείας της γυναίκας που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου στην συμβολή των οδών Ζαλόγγου και Ύδρας στην περιοχή ΛΥΒ που αποκλειστικά δημοσίευσε το oladeka.com.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ, του Νοσοκομείου Καστοριάς (όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη κρίσιμη επέμβαση μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό) αλλά και του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της θεσσαλονίκης όπου η τραυματίας υπεβλήθη σε περισσότερες από μία εγχειρήσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση της.

Καλή ανάρρωση!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria