«Ρουκέτα» για Σημίτη: «800.000 ευρώ σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου» (ηχητικό) - OlaDeka

«Ρουκέτα» για Σημίτη: «800.000 ευρώ σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου» (ηχητικό)

«Βαριά η πολιτική ευθύνη του Κώστα Σημίτη αλλά σε προσωπικό επίπεδο ο ίδιος, η σύζυγος και η κόρη του δεν προκάλεσαν ποτέ», τόνισε στον news247 στους 88,6 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ.

Παράλληλα όμως έκανε λόγο για 800 και πλέον χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου του πρώην πρωθυπουργού και πρόσθεσε ότι το θέμα πρέπει να ερευνηθεί.

Σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας

«Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι άγιος άνθρωπος. Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αντιπολίτευση. Πρέπει να συζητήσει εκ νέου το κράτος με την εκκλησία», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ακούστε το ηχητικό:

Κώστας Σημίτης: Ο πρωθυπουργός που έβλεπε τις μίζες να περνούν

«Η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο», απαντούσε ο Κώστας Σημίτης στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, δια συνεντεύξεως, όταν εκείνος του επεσήμανε από το βήμα της Βουλής ότι «ήταν ο πρωθυπουργός που έβλεπε τις μίζες να περνούν».

Ο Σημίτης έτρωγε με τον Μητσοτάκη τη μέρα που του άνοιγαν τους λογαριασμούς

Συνειρμούς και ποικίλα σχόλια δημιουργεί τόσο το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκηςσυνέφαγαν πρόσφατα -όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα»– όσο και το timing της συνάντησης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria