Μία ισοπαλία και μία ήττα για τις Μικτές Κ16 και Κ14 της ΕΠΣ Καστοριάς στα Ιωάννινα - OlaDeka

Μία ισοπαλία και μία ήττα για τις Μικτές Κ16 και Κ14 της ΕΠΣ Καστοριάς στα Ιωάννινα

Ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ

Συναρπαστικό ματς με αρκετά γκολ, πολλές φάσεις, ένταση, συγκινήσεις και δραματικό φινάλε πρόσφεραν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ηπείρου και ΕΠΣ Καστοριάς (Κ16), το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Ο αγώνας παρουσίασε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή υποχρεώνοντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε παθητικό ρόλο. Οι Ηπειρώτες από τα πρώτα λεπτά πίεσαν την εστία του Ταχματζίδη ο οποίος δύο φορές  στο 9’ και 14’ είχε σωτήριες επεμβάσεις διατηρώντας το 0-0.
Ωστόσο, στο 16’ καρποφόρησε η υπεροχή της ΕΠΣ Ηπείρου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουγιάννου (1-0), ενώ στις αρχές της επανάληψης (50’) ο Πήλιος έγραψε το 2-0.
Έτσι όπως εξελισσόταν ο αγώνας όλα  έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι που ήταν σαφώς ανώτεροι, θα πάρουν εύκολα το τρίποντο, ωστόσο, όμως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε διαφορετική άποψη, εκπλήσσοντας ευχάριστα.
Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών κατάφερε να πετύχει δύο γκολ ισοφαρίζοντας σε 2-1 και να φέρει τα κάτω-πάνω. Συγκεκριμένα, στο 65’ ο Κυριζάκης με ωραία ενέργεια μείωσε σε 1-2 και στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κυριζάκης (χέρι αμυντικού πάνω στην γραμμή) και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαλεγκάνος ισοφάρισε σε 2-2, ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του αμυντικού Βουκουβάλα.
Το ματς στην κυριολεξία πήρε φωτιά και απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ στο 68’ ο Ταχματζίδης κράτησε το 2-2 σε σουτ του Αγγά.
Η Καστοριά με την ψυχολογία στα ύψη έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες  στο 72’ και  81’ με Κυριζάκη και Βασιλειάδη να κάνει την ολική ανατροπή.

2

ΜΙΚΤΗ Κ14

Κέρδισε τις εντυπώσεις, έχασε τον αγώνα. Συγκεκριμένα η ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ14 της ΕΠΣ Καστοριάς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ 0-1 στο 33’ με γκολ του Χαραλαμπίδη (0-1), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 30’ είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.

Στις αρχές της επανάληψης (39’), οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν σε 1-1, ενώ στο 57’ ο Παναγιωτίδης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-2.
Τρία λεπτά αργότερα (60’) οι γηπεδούχοι μετά από τραγικό λάθος της άμυνας έκαναν την ανατροπή πετυχαίνοντας το 2-1 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

 150 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ14 ΕΔΩ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria