Δημοσκοπήσεις: Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; - OlaDeka

Δημοσκοπήσεις: Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν;

Κάποτε οι δημοσκοπήσεις ήταν αξιόπιστες και αξιοσέβαστες. Οι προβλέψεις μεταξύ των διαφόρων εταιρειών ήταν σχετικά κοντά. Στην εποχή μας τα ευρήματα είναι «τρελά» και τρελαίνουν τους ανυποψίαστους πολίτες. Γιατί οι υποψιασμένοι τι λένε; Πως είναι μαγειρεμένες, πως γίνονται κατά παραγγελία και διάφορες άλλες μομφές, τις οποίες ο eretikos.gr δεν υιοθετεί.

Το άραγε μπορεί να συμβαίνει και για παράδειγμα στις τρεις τελευταίες που δημοσιεύτηκαν σε διάστημα τριών ημερών και η ΝΔ παίρνει 30,5% στην πρώτη 23,1% στη δεύτερη και 37,8% στην τρίτη ή ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%, 16,4% και 26,9%; Την απάντηση μπορούν να μας τη δώσουν οι ίδιοι οι δημοσκόποι. Και οφείλουν να το κάνουν γιατί, εκτός των άλλων έχουν άμεσο συμφέρον,  καταστρέφουν το προϊόν τους, ρίχνουν τις επιχειρήσεις στα βράχια.

Εμείς πολλά μπορούμε να πούμε, αλλά δεν θα μπούμε στον πειρασμό. Απλώς θα παραθέσουμε τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Metron Analysis   Palmos  Pulse

Ν.Δ                          37,8               23,1        30,5

ΣΥΡΙΖΑ                   26,9               16,4         21,5

Χ.Α.                          7,2                 5,1          7,0

ΚΙΝΑΛ                     6,9                 4,2          7,5

ΚΚΕ                         6,3                  4,3           6,0

Τα συμπεράσματα δικά σας. Και να θυμάστε. Σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις απέτυχαν να προβλέψουν το αποτέλεσμα.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria