Ίδρυση Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς - OlaDeka

Ίδρυση Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας. Γνωρίζουμε ότι το αίμα, αυτό το πολύτιμο αγαθό δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς στη συνέχεια των δράσεων προσφοράς προς τους συναδέλφους και τους πολίτες ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών με αριθμό μητρώου 14800.
Σκοπός της Τράπεζας είναι η δημιουργία παρακαταθήκης αίματος , ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση κάλυψη των αναγκών σε αίμα των μελών της καθώς και την ενίσχυση του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς μεταξύ των συναδέλφων.
Για το λόγο αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας καθώς και τους συγγενείς και φίλους εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν αίμα να απευθύνονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νοσοκομείου Καστοριάς για την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς. Στους Αιμοδότες συναδέλφους θα χορηγείται η προβλεπόμενη στην περίπτωση α’ της παρ. 1 του άρθρου 30 του π.δ 584/1985 τετραήμερη άδεια αιμοδοσίας.
Με αφορμή την ίδρυση αυτής της Τράπεζας Αίματος θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 09:00-13:00 στο χώρο του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ Κυριάκος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria