Τι ώρα ξεκινούν οι παρελάσεις σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Τι ώρα ξεκινούν οι παρελάσεις σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό

Εορταστικές εκδηλώσεις σήμερα σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Καστοριά

Ώρα 10:30΄
-Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Σεραφείμ.
-Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, κα. Αδριανή Παπαδοπούλου.
Ώρα 11:15΄
-Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων Ηρώων, στην πλατεία Μακεδονομάχων και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών
Ώρα 12.00΄
Παρέλαση από αναπηρικές & εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και σωματεία, μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους & οδηγούς, μετά τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Άργος Ορεστικό

Ώρα 11 π.μ.
Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και ακολούθως σχετική ομιλία από τον κ. Αναστάσιο Ξανθόπουλο, Δ/ντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού.
Ώρα 11.30 π.μ.
Μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών, ιδρυμάτων και όποιον άλλον θελήσει να τιμήσει την εορτή κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Δημάρχου (τηλ. 2467351301), το αργότερο έως τις 25/10/2018.
Ώρα 12 μ.
Παρέλαση Μαθητών, με συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου.
Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει στο Δημοτικό Κατάστημα δεξίωση για το κοινό.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria