Στον παλμό του Σαββάτου : Χωρίς «Χ» η αναμέτρηση Ηρακλής - Ομόνοια / Η κόντρα των προπονητών (Θεοδώρων)!!! - OlaDeka

Στον παλμό του Σαββάτου : Χωρίς «Χ» η αναμέτρηση Ηρακλής – Ομόνοια / Η κόντρα των προπονητών (Θεοδώρων)!!!

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Πολυκάρπης και της Ομόνοιας Βογατσικού.

Πρόκειται για το ζευγάρι του φετινού 40ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς, με τον Ηρακλή να στέφεται για πρώτη φορά Κυπελλούχος και την Ομόνοια να γράφει και αυτή ιστορία, καθότι συμμετείχε για πρώτη φορά σε Τελικό.

Παράλληλο ενδιαφέρον και η «κόντρα» των προπονητών, με τον Θόδωρο Ποντίκη της Ομόνοιας να έρχεται εκ νέου αντιμέτωπος με μία πρώην του ομάδα και τον Θόδωρο Κυβεντίδη (πρώην μαθητής του Ποντίκη), πλέον προπονητή για δεύτερη συνεχή χρονιά στον πάγκο του Ηρακλή, σε μία νέα κόντρα με τον δάσκαλό του!

Ωστόσο, από την μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων δεν μπορούν να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα, μιας και τα δύο σωματεία, αντιμετώπισαν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στα παιχνίδια, όπου παρατάχθηκαν με απουσίες, κυρίως λόγω τραυματισμών.

Όσον αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων, αυτή είναι ιδιαίτερα φτωχή, αφού μόλις τέσσερεις φορές έχουν συναντηθεί σε αγώνες πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, όπου καμία από αυτές δεν έληξε ισόπαλη.

Οι πράσινοι μετράνε τρεις νίκες και μία ήττα, καθώς επίσης και μία ακόμη νίκη σε θεσμό του Κυπέλλου. Το ένα και μοναδικό διπλό του Βογατσικού σημειώθηκε στην πρώτη επίσημη αναμέτρησή τους, το 1980 με σκορ 1-2, ενώ έκτοτε ο Ηρακλής μετράει τρεις νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!

Η προϊστορία των δύο ομάδων’
1980     1-2
1981     5-0
1993     7-0
2017     2-0
2017     2-1    (ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria