Στον παλμό του Σαββάτου : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή; Πέντε ματς χωρίς ήττα στον Κρόνο η Αστραπή Μεσοποταμίας - OlaDeka

Στον παλμό του Σαββάτου : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή; Πέντε ματς χωρίς ήττα στον Κρόνο η Αστραπή Μεσοποταμίας

Mε την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζετε το Σάββατο το πρωτάθλημα”pizza & bar food «Η ΠΑΠΙΑ», Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.
Ωστόσο, αναμένονται ανακατατάξεις στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού ο πρωτοπόρος Νταηλάκης  θα κάνει το καθιερωμένο του ρεπό και αυτό δίνει την ευκαιρία στους υπόλοιπους «μνηστήρες» που ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής να αναρριχηθούν στην 1η θέση.

Πρόκειται για μία ευκαιρία για τις ομάδες αυτές να εκμεταλλευτούν το ρεπό του Νταηλάκη και να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, εφόσον, φυσικά κερδίσουν. Ο λόγος για τον Παναργειακό που θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από την Κορησό, όπως επίσης για τα Γραμμοχώρια που δοκιμάζονται στην ΑΕ Βιτσίου, την Αστραπή Μεσοποταμίας στον Κρόνο, το Μαυροχώρι στους Αμπελόκηπους και την Πολυκάρπη ή το Βογατσικό που αναμετρώνται μεταξύ τους.

Πρόκειται για μία εξάδα ομάδων που μοιράζονται την 2η θέση με 7 βαθμούς και απέχουν μόλις ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας και η 5η αγωνιστική αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ας δούμε όμως αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ημέρας και μαζί με το παρελθόν που έχουν να επιδείξουν…

Πέντε ματς χωρίς ήττα στον Κρόνο η Αστραπή Μεσοποταμίας

Το… πάνω χέρι έχει η Αστραπή Μεσοποταμίας στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της με αντίπαλο τον Κρόνο.
Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από τρία σερί ματς εντός έδρας θα δώσουν φέτος το πρώτο ματς μακριά από το γήπεδό τους, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Κολοκυνθούς τον τοπικό Κρόνο.
Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι σχετικά φτωχή και γέρνει υπέρ της Αστραπής Μεσοποταμίας, αφού σε έξι αναμετρήσεις μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Η πρώτη επίσημη κόντρα τους χρονολογείται το 2009, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν την πρώτη και μοναδική τους νίκη (1-0), ωστόσο, όμως, έκτοτε, η Αστραπή πήρε τα ηνία, χτίζοντας μία θετική παράδοση, με μία ισοπαλία και τέσσερις νίκες.

Η προϊστορία των δύο ομάδων

2017    1-4
2016    0-2
2015    2-6
2012    0-5
2010    3-3
2009    1-0

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria