Σπυράκη: Πήρα στο μαξιλάρι μου τη συνάντηση με τον Ζάεφ - OlaDeka

Σπυράκη: Πήρα στο μαξιλάρι μου τη συνάντηση με τον Ζάεφ

Γιατί αυτό ήταν το εθνικό μου καθήκον

Πήρα στο μαξιλάρι μου τη συνάντηση με τον Ζάεφ γιατί αυτό ήταν το εθνικό μου καθήκον…Το καθήκον μου απέναντι στην Ελλάδα είναι ο οδηγός μου κάθε μέρα που ξυπνάω και παίρνω το πρωινό μου..Το καθήκον μου απέναντι στην Ελλάδα και την αλήθεια. Κυρίως την αλήθεια…Μάρτυς μου ο Γέρων Παίσιος…

Δακρυσμένη η Μαρία Σπυράκη εξομολογείται στους φίλους της ότι τα έκανε όλα για την πατρίδα…Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων έγινε εξαιτίας της αγωνίας της για την Ελλάδα μας και την Μακεδονία μας…Οπως τότε:

Αποκαλυπτική ήταν η πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Mega και νυν υποψήφια ευρωβουλευτίνα της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σε τηλεοπτική εκπομπή, παραδεχόμενη ουσιαστικά ότι γνώριζε και απέκρυψε την είδηση για το bank run στις ελληνικές τράπεζες και την τροφοδοσία τους, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να πράξει το «εθνικό καθήκον» της.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, υπογράμμισε ότι «Θέλω να μου απαντήσετε για τη δήλωσή σας ότι γνωρίζατε την είδηση ότι έρχονταν τα αεροπλάνα γεμάτα με χρήματα και δεν το μεταδώσατε. Θέλω να σας πω ότι αυτό δεν το ακούω δημοσιογραφικά». Ο δημοσιογράφος, τόνισε επίσης ότι κάτι ανάλογο είπε και ο Γιάννης Πρετεντέρης, δημοσιογράφος του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, στον οποία εργαζόταν μέχρι πρόσφατα η Μαρία Σπυράκη, σημειώνοντας ότι και ο Γιάννης Πρετεντέρης παραδέχτηκε ότι τους έλεγαν από το Μαξίμου να μην τα λένε αυτά για να μην κάνουν ζημιά.

«Καταρχήν, γνώριζα ότι γνώριζαν όλοι όσοι εμπλεκόμασταν στην πολιτική και στην πολιτική δημοσιογραφία», για να της απαντήσει ο παρουσιαστής της εκπομπής ότι «Εγώ δεν το γνώριζα. Είστε καλύτερη ρεπόρτερ από εμένα. Δεν μου το λέγατε να το βάλω πρωτοσέλιδο;».Η Μαρία Σπυράκη, επανήλθε λέγοντας ότι «Γνώριζα ότι τροφοδοτούνταν οι τράπεζες από τον Μάιο έως τον Ιούνιο με μετρητά διότι υπήρχε μεγάλη απόσυρση χρημάτων. Η συνείδησή μου, ως πολίτη, ως Ελληνίδας, δεν μου επέτρεψε να δω το δημοσιογραφικό μου συμφέρον», για να τη διακόψει ο δημοσιογράφος και να τη ρωτήσει ότι «Έχει δικαίωμα ο δημοσιογράφος να αποκρύπτει την είδηση;».

Η Μαρία Σπυράκη, απαντώντας υπογράμμισε ότι «Θα σας πω γιατί το έκανα. Η χώρα καιγόταν και αποφάσισα να μην το πω. Εκτίμησα ότι δεν έπρεπε να το πω και το πήρα στο μαξιλάρι μου», για να προσθέσει ότι «Δυστυχώς, δύο χρόνια μετά η Daily Mail, τα έγραψε όλα για την επιχείρηση που ξεκίνησε το 2011 και συνεχίστηκε με μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Μάιο και Ιούνιο του 2012».

Η υποψήφια ευρωβουλευτίνα της ΝΔ σημείωσε ότι «Δεν το είπα νωρίτερα, το κράτησα στο μαξιλάρι μου, και το εξομολογήθηκα στους Έλληνες γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το εθνικό μου καθήκον».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria