Μητρόπολη Καστοριάς: Μη πάτε στη σημερινή εκδήλωση «Peace Road Balkans 2018» – Αιρετικοί οι διοργανωτές - OlaDeka

Μητρόπολη Καστοριάς: Μη πάτε στη σημερινή εκδήλωση «Peace Road Balkans 2018» – Αιρετικοί οι διοργανωτές

Η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς ενημερώθηκε από τη Γραμματεία της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων για την εκδήλωση «PEACE ROAD BALKANS 2018» που θα διεξαχθεί στην Καστοριά σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2018. Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχει, σύμφωνα με το δικό του δελτίο τύπου, και ο Δήμος Καστοριάς.

Οργανωτής και εμπνευστής αυτής της εκδήλωσης φέρεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ειρήνης (UPF). Στην ιστοσελίδα τους και συγκεκριμένα σε σύνδεσμο αναφέρεται ως ιδρυτής της Ομοσπονδίας ο Κορεάτης Sun Myung Moon, γνωστός ως «μεσσίας» και αρχηγός της αίρεσης «Ενωτική Εκκλησία του Μουν», η οποία είναι καταχωρημένη στο «Εγχειρίδιο αιρέσεων και παραχριστιανικών ομάδων», επίσημο Δελτίο της Εκκλησίας της Ελλάδος όπου αναγράφονται επικίνδυνες παραθρησκευτικές ομάδες, σέκτες, αιρέσεις, κ.α..

Η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, ακολουθώντας τη γραμμή της Εκκλησίας και τις υποδείξεις της Ιεράς Συνόδου, προτρέπει τους πιστούς να μην παρευρεθούν στην ως άνω εκδήλωση, καθώς τα κίνητρα των οργανωτών της παραμένουν αμφίβολα.

Εφιστά δε την προσοχή σε όσους έχουν την αρμοδιότητα της παροχής υπηρεσιών σε παρόμοιες «πολιτιστικές εκδηλώσεις» και της σχετικής αδειοδότησης να ενημερώνονται πρώτα από τους καθ΄ ύλην αρμοδίους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria