Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας : Με την ψυχολογία στα ύψη στην Νάυπακτο - OlaDeka

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας : Με την ψυχολογία στα ύψη στην Νάυπακτο

Με ανεβασμένη την ψυχολογία πάει στην Ναύπακτο ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας για να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, τον φιλόδοξο Ναυπακτιακό.
m-alex
Η ομάδα του Θόδωρου Βόλτση πάει με την κατάλληλη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στο πολύ δύσκολο αυτό παιχνίδι, απόρροια των προηγούμενων δύο νικών σε ισάριθμους αγώνες, αλλά και την πρωτοκαθεδρία της στον βαθμολογικό πίνακα. Αν καταφέρει ο Μέγας να περάσει αλώβητος από την Ναύπακτο, ομάδα που θεωρείται από τα ισχυρά φαβορί για την άνοδο, τότε θα μπει για τα καλά πλέον στη διεκδίκηση του τίτλου.

                  Πανοραμική φωτογραφία από το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το θετικό είναι ότι επιστρέφει μετά την ποινή μίας αγωνιστικής, ο Κώστας Αντωνιάδης, ενώ θα απουσιάσουν ο Θόδωρος Τσόπρας, που είχε τραυματιστεί στο ματς με τα Γρεβενά Αεράτα και ο νεαρός Βασίλης Παπαθανασίου, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Βέροια, θα αργήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, αφού εντός του μηνός θα κάνει αρθροσκόπηση, ενώ, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Βασίλη Ηλία.

                          Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ναυπακτιακός
Στο στρατόπεδο της Καλλιθέας, μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην παρθενική της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ωστόσο, όμως δεν κρύβουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Έχουν να αντιμετωπίσουν μία ιστορική και έμπειρη ομάδα, τον Ναυπακτιακό, ο οποίος έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, δαπάνησε αρκετά χρήματα για μεταγραφές και διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες, και φυσικά συγκαταλέγεται σε ένα από τα ισχυρά φαβορί για την άνοδο.


Παράλληλα, ο Ναυπακτιακός θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς στην έδρα του και ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής περιμένει με αγωνία να δει από κοντά την ομάδα του, η οποία στα δύο σερί εκτός έδρας ματς που έδωσε σε Σιάτιστα και Σούλι Παραμυθιάς, πέρασε αλώβητος με νίκη και ισοπαλία αντίστοιχα.

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Ναυπακτιακού Αστέρα 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ομάδα της πόλης στην Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας. Οι παίκτες ,το  τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση  της ομάδας μας σας θέλει όλους κοντά στον πρώτο εντός έδρας αγώνα  σε Εθνική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.
Με την φωνή μας  ενισχύουμε τον Ναυπακτιακό μας.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!!

Πηγή 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria