Η ΟΠΑΚ για το τροχαίο με την αρκούδα - OlaDeka

Η ΟΠΑΚ για το τροχαίο με την αρκούδα

Για το καινούργιο περιστατικό που έγινε στο νομό μας με το σοβαρό ατύχημα με υλικές ζημιές αλλά και τον τραυματισμό ενός ανθρώπου να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον άνθρωπο που χτύπησε.

Η χιλιομετρική απόσταση της Καστοριάς από τον Γράμμο ειναι 20 χιλιόμετρα. Ζούμε κοντά σε έναν από τους διασημότερους βιότοπους στην ΕΥΡΩΠΗ της αρκούδας και των λύκων.
Έχουμε ειλικρινά βαρεθεί να εξηγούμε σε ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ συμπολίτες μας που χαίρονται με τους θανάτους, ότι δε φταίνε οι αρκούδες για τα ατυχήματα αφού η άγρια ζωή δεν γνωρίζει τι πάει να πει δρόμος και πινακίδες ( δεν γνωρίζουν να διαβάζουν )

Επίσης είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να υπάρχει οικολογική συνείδηση από την κυβέρνηση στην πραγματοποίηση δρόμων που διευκολύνει την πρόσβαση της άγριας ζωής . Σε χώρες εξωτερικού υπάρχουν ειδικές γέφυρες και δρόμοι που χρησιμοποιούνται μόνο και φτιάχτηκαν μόνο για την άγρια τοπική πανίδα, και πάλι όμως υπάρχουν ατυχήματα.

Ένα ατύχημα είναι ένα κακό συμβάν όπως και να το δεις, είτε γιατί έχασε τη ζωή του μια αρκούδα, είτε γιατί τραυματίστηκε ένας συμπολίτης μας. ΚΑΙ για τα δυο στεναχωριόμαστε και πρέπει να λυπούμαστε ΟΛΟΙ…

Από ανακοίνωση της Ομάδας Προστασίας Αδέσποτων Καστορίας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria