ΔΗΝΑΚ - Ας ξεφύγουμε από την "κατάθλιψη" - OlaDeka

ΔΗΝΑΚ – Ας ξεφύγουμε από την “κατάθλιψη”

Στην Καστοριά και συγκεκριμένα στο ΔΗΝΑΚ ολοκλήρωσε η εθνική κωπηλασίας την προετοιμασία της και αναχωρεί για τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 6-18 Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
Μπορεί η δικιά μας εθνική να είναι ανεκτική και να κάνει τα στραβά μάτια αλλά στο ΔΗΝΑΚ θα έρθουν και ξένες αποστολές όπως πριν μερικά χρόνια η Ρώσικη εθνική.
Δεν είναι κρίμα επειδή κάποιοι αμελούν και δεν κάνουν την δουλειά τους να χάνει η πόλη την αρχοντιά της;
Εικόνες παρακμής και εγκατάλειψης στις εγκαταστάσεις που θυμίζουν πιο πολύ παλαιοπωλείο παρά κέντρο εκγύμνασης νέων φιλόδοξων πρωταθλητών.
Προς κάθε υπεύθυνο και σωματεία να δώσουμε το καλό παράδειγμα για την Καστοριά μας που μπορεί να γίνει πόλος έλξης σε αθλητικά σωματεία που πραγματοποιούν προετοιμασία από όλο τον κόσμο και έτσι θα ωφεληθούν όλοι Ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, γούνα.
Αν μη τι άλλο για να αντιστρέψουμε μια κατάσταση πρέπει να αρχίσουμε από τα απλά γύρω μας και νομίζω μια μικρή καθαριότητα και τάξη θα ήταν μια καλή αρχή.
Οι υπεύθυνοι της Αντιπεριφέρειας του Δήμου -περιβάλλοντος, αθλητές πρέπει άμεσα να κάνουν όλες εκείνες τις ενέργειες, ώστε και ο χώρος του ΔΗΝΑΚ, να παρουσιάσει μια εικόνα που αρμόζει στην αρχόντισσα, πρέπει κάποια στιγμή να δούμε και πέρα απο τον γκισέ της τράπεζας πρέπει να ξεφύγουμε σαν πόλη από την ¨κατάθλιψη” της αδράνειας.
Ναι υπάρχει κρίση αλλά όχι και σε μια απλή καθαριότητα και τάξη, σε ένα βάψιμο ας δούμε τους χώρους μας σαν το σπίτι μας. Γ.Ν

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria