Αναγνώστης για την εκδήλωση Κασαπίδη: Η αίθουσα μύριζε "παλιό"... - OlaDeka

Αναγνώστης για την εκδήλωση Κασαπίδη: Η αίθουσα μύριζε “παλιό”…

Τώρα που σβήσανε τα φώτα ας μιλήσουμε για την πρώτη παρουσία του Κασαπίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη κι ας σταθούμε λίγο παραπάνω στα της Καστοριάς, γιατί αυτά εξάλλου μας καίνε.

Η αίθουσα μύριζε “παλιό”. Ένας διαφαινόμενος συνδυασμός μια από τα ίδια, με τα ίδια παλιά υλικά. Ποιους είδαμε; Τον Σαββόπουλο που στις προηγούμενες εκλογές έχασε από τον Αδαμόπουλο. Ω του θαύματος είδαμε και τον πολιτικό καιροσκόπο Αδαμόπουλο ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον κουμπάρο του Κασαπίδη, αλλά την ίδια στιγμή δεν παραιτείται από τη θέση και το μισθό κυρίως, του Αντιπεριφερειάρχη που κατέχει ως δοτός του Καρυπίδη στο νομό μας, μπερδευτήκατε ε; Λογικό.

Και μέσα σε όλα αυτά η wannabe βουλευτής εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ζεμπελιάδου Κανδύλη, που έλαμψε δια της ηχηρής απουσίας της και προτίμησε να ποστάρει φωτογραφίες από την Καστοριά. Μήπως αυτή ήταν πιο έντιμη στάση από αυτή του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και μία έμμεση δήλωση στήριξης εκ νέου στη Ζεμπελιάδου;

Κατά τα άλλα η Νέα Δημοκρατία προχωρά ενωμένη στην επόμενη μέρα με τον Κασαπίδη. Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Καστοριάς που ξεκίνησε να ρίχνει λάδι στη φωτιά των εσωκομματικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει της τετραπλής εκλογικής μάχης.

Πολλά ακόμα θα μπορούσαν να λεχθούν όμως δυστυχώς με αυτούς που θέλει να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης στην Καστοριά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι σε περίπτωση εκλογής τους, είναι να ετοιμάζουμε βαλίτσες.

Αναγνώστης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria