Αλβανία: Νεκρός ο ομογενής που ύψωσε την ελληνική σημαία – Άγριο πιστολίδι με αστυνομικούς - OlaDeka

Αλβανία: Νεκρός ο ομογενής που ύψωσε την ελληνική σημαία – Άγριο πιστολίδι με αστυνομικούς

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της γείτονος, ο 35χρονος ομογενής, Κωνσταντίνος Κατσιφάς ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Λίγη ώρα αργότερα τη σημαία την κατέβασε η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης ο ομογενής πυροβόλησε κατά των Ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ααβανικής αστυνομίας, αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας ο 35χρονος είχε καταγωγή από τα Ιωάννινα, ζούσε και εργαζόταν στην Ελλάδα

Το Bularat (Βουλιαράτι) είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία.

Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει 6 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο ομογενής είχε γράψει στο Facebook: «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη….. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria