«Έτοιμη να σκάσει η βόμβα» - «Γιατί παραιτήθηκε ο Κοτζιάς και ποιό είναι το τεράστιο σκάνδαλο που κρύβεται από πίσω» - OlaDeka

«Έτοιμη να σκάσει η βόμβα» – «Γιατί παραιτήθηκε ο Κοτζιάς και ποιό είναι το τεράστιο σκάνδαλο που κρύβεται από πίσω»

«Που κρατάει ο Καμμένος τον Κοτζιά»

Ο δημοσιογράφος Αλέκος Μάρκελλος γράφει σήμερα:

«Όποιοι διάβασαν με ανοιχτό μυαλό το προηγούμενο ποστ κατάλαβαν που κρατάει ο Καμμένος τον Κοτζιά.»

Ποιο ήταν όμως αυτό το προηγούμενο ποστ;

Δείτε το:

«Ας αποκαλύψω εδώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λοιπόν τι πραγματικά έγινε στο Υπουργικό συμβούλιο, γιατί παραιτήθηκε ο Κοτζιάς και ποιό είναι το τεράστιο σκάνδαλο που κρύβεται από πίσω.
Διαβάστε με υπομονή και σοβαρότητα για να είστε ενημερωμένοι πολίτες:
-Την προηγούμενη Παρασκευή, όταν όλοι μίλαγαν για τα «μυστικά κονδύλια», έκανα σχετικό ποστ και στα σχόλια (εκεί που «κρύβονται» ενίοτε σημαντικές πληροφορίες, για όσους διαβάζουν «πίσω» από τους τίτλους) σημείωνα:
«-Θα μας πει κανένας: Τα αμαρτωλά κονδύλια ή Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΒΙΖΑΣ ήταν η σταγόνα; Ε, κ. Κοτζιά»;
Τώρα λοιπόν, μιας και αναφέρθηκε σε αυτό, δίχως λεπτομέρειες ο Καμμένος, κι ενώ οι συνάδελφοί μου ψάχνονται για τον…Σόρος, δικαιούμαι να δημοσιοποιήσω την αλήθεια:
-Η σπόντα στο Υπουργικό για τον Κοτζιά, αφορούσε στην εταιρία Global Visa Center World, στην οποία ο Κοτζιάς έχει αναθέσει τις υπηρεσίες παρόχου βίζας!
Κρατήστε τη λέξη «αναθέσει» καθώς το Ελεγκτικό Συμβούλιο, είχε άλλη γνώμη.
Στην Ελληνική διάσταση της υπόθεσης πρέπει να ανατρέξει κανείς πίσω στο χρόνο, τότε που ήταν ΥΠ.ΕΞ. ο Γ. Παπανδρέου και υπηρετούσε στο γραφείο του ο Κοτζιάς.
Στην Ελληνική διάσταση της υπόθεσης λοιπόν αναφορικά με την εταιρία που της ανατέθηκε η αρμοδιότητα παρόχου βίζας κρύβονται δύο τότε συνεργάτες του Κοτζιά από την εποχή ΓΑΠ, ο Π. και ο Ζ. Κι ένα πρώην στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ με λαμπρή και ιδιαίτερα προβεβλημένη παρουσία την εποχή Χρυσοχοίδη.
Και είναι πολλά τα λεφτά…
Για να ξετυλιχθεί ολόκληρο το κουβάρι πρέπει κανείς δημοσιογραφικά να «ταξιδέψει» στο Δελχί, το Λονδίνο, σε μια οφσόρ στην Κύπρο και ακόμη παραπέρα.
Θα πρέπει να δεί και το πόρισμα της Επιτροπής Ενστάσεων και άλλα.
Βεβαίως έχω όλες τις πληροφορίες, αλλά αφήνω με αυτά που αποκαλύπτω για την ώρα τη «βόμβα να σκάσει» και περιμένω από όσους συναδέλφους δεν έχουν σχέση, όπως δεν έχω κι εγώ, με «μυστικά κονδύλια και pay roll” και τιμούν την πένα τους, να πάρουν τη σκυτάλη.
Αλλιώς, εδώ είμαστε.

Κάντε κλικ στο παρακάτω λινκ:

https://www.mfa.gr/uk/visa.html?mission=lon&fbclid=IwAR2JqN01I0rHGF8xHyDWpsJHBLe0-H-KOPZR9DbmNORQfDkabLGtxozYH7A»

 

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria