Τοποθέτηση των κ.κ. Μιχάλη Λίτσκα και Γιάννη Μουρατίδη, στην ανακοίνωση του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", για τη μη συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα - OlaDeka

Τοποθέτηση των κ.κ. Μιχάλη Λίτσκα και Γιάννη Μουρατίδη, στην ανακοίνωση του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, για τη μη συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα

“Μετά την ανακοίνωση της νέας διοίκησης του Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ», για την μη συμμετοχή της ομάδας, στην Α΄κατηγορία της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, θα θέλαμε να καταθέσουμε κι εμείς την άποψη μας, μια και ήμασταν, κατά κάποιο τρόπο, εμπλεκόμενοι στην ανάληψη της διοίκησης της ομάδας, από τον κ. Ουσταμπασίδη και την παρέα του.

Καλό θα ήταν ο κ. Ουσταμπασίδης, ο οποίος, για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την μικροψυχία του και την έλλειψη ειλικρίνειας, να αφήσει στην άκρη τη «μνήμη του ζαρκαδιού», που τον διακατέχει επιλεκτικά και να πει την αλήθεια, τόσο στον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς, όσο και στους άμεσους συνεργάτες του, δηλαδή τους ανθρώπους που είναι μαζί του στην διοίκηση.

Καλό θα ήταν ο κ. Ουσταμπασίδης, αντί να λέει μπαρούφες, να βγει έξω στον κόσμο της Καστοριάς και να πει, καθαρά και σταράτα, ότι έκανε λάθος υπολογισμούς και ότι εξαιτίας του, προσωπικά, η ομάδα δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα, γράφοντας την μελανότερη σελίδα στην ιστορία της.
Κι εξηγούμαστε. Εμείς, μετά τις επαφές που είχαμε με άτομα που είχαν εκδηλώσει στο παρελθόν, το ενδιαφέρον τους για ομάδα και οι οποίες απέβησαν άκαρπες, καλέσαμε τα μέλη του Α.Γ.Σ.Κ. ‘ΚΑΣΤΟΡΙΑ», σε δύο έκτακτες Γενικές συνελεύσεις, με σκοπό να αποφασίσουν τα μέλη, στο Ανώτατο όργανο του συλλόγου, που είναι η Γενική Συνέλευση, το τι μέλλει γενέσθαι με αυτή την ομάδα.

Στην πρώτη έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, κανείς δεν ήλθε από την ομάδα του κυρίου Ουσταμπασίδη, ούτε, καν, ο ίδιος, για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την ομάδα και να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ο κ. Ουσταμπασίδης προτιμούσε από την εποχή που η ομάδα αποσύρθηκε η ομάδα από το πρωτάθλημα να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, για αυτήν, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο FB (!!!). Παράλληλα έκανε έναν αγώνα δρόμου με το να σπιλώνει, λυσσαλέα, κάποια άτομα που βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας, μέχρι την τελευταία στιγμή, με διάφορες ακατονόμαστες «πεζοδρομιακές» εκφράσεις.

Αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου ότι ο κ. Ουσταμπασίδης και οι συνεργάτες του δεν θέλησαν να κινηθούν νομικά, προσβάλλοντας το ανύπαρκτο Δ. Σ., καθώς θεώρησε πως μια τέτοια κίνηση θα ήταν ένα ακόμη πλήγμα στο «κουφάρι» της Καστοριάς, είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Ο κ. Ουσταμπασίδης νομίζει ότι απευθύνεται σε βλάκες. Ούτε μπορούσε να πάει στο Πρωτοδικείο, ούτε μπορούσε να πάρει την ομάδα από την μέχρι πριν από αυτόν διοίκηση. Επειδή, προφανώς, έχει «χάσει τη μπάλα» από τους φανφαρονισμούς και τα πολλά ψέματα που λέει, καταφέρεται – για τους δικούς του λόγους – και εναντίον της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, που δεν είχε, ούτε έχει και ούτε θα έχει ποτέ κάποια αρμοδιότητα στην ομάδα μας.

Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, παρουσιάστηκε ο κ. Ουσταμπασίδης, εντελώς μόνος, ο οποίος ζήτησε μία Τρίτη Γενική συνέλευση, παράνομα και καταχρηστικά, με σκοπό να μειώσει την συνδρομή των μελών, λόγω της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η πόλη και ειδικότερα ο νομός Καστοριάς. Αφού τον ρωτήσαμε που είναι οι υπόλοιποι της ομάδας του για να εκδηλωθεί και επίσημα κάποιο ενδιαφέρον για τον σύλλογο, του ζητήσαμε εξηγήσεις για τα γραφόμενα και τα λεγόμενα του για τις δήθεν οικονομικές ατασθαλίες. Του δείξαμε όλες τις αποδείξεις, τόσο για τα χρήματα των κ.κ. Ηλιάδη και Παπαδόπουλου, όσο και για αυτά του κ. Ρούλη Κοτόπουλου, για τα οποία στο μυαλό του είχε άλλα ποσά, κατάπιε την γλώσσα του και στη συνέχεια ζήτησε να πάμε μαζί στον λογιστή του κ. Ηλιάδη. Του είπαμε ότι θα πάμε μόνο με όλα τα μέλη που έχει μαζί του, κάτι για το οποίο «έκανε την πάπια».

Στη συνέχεια και ενώ ο καιρός περνούσε, με τον κ. Ουσταμπασίδη να «γαυγίζει» απλά στην σελίδα του στο FB, δημιουργώντας εντυπώσεις στους αδαείς και τους αφελείς, τον καλέσαμε, την Πέμπτη 9 Αυγούστου και του προτείναμε, για να αποφύγουμε το Πρωτοδικείο και τις όποιες καθυστερήσεις σήμαινε αυτό, εφόσον εξακολουθεί και θέλει την ομάδα, να σχηματίσει άμεσα διοίκηση για να μην χάνει καιρό, για να μπορέσει να προφτάσει τις προθεσμίες. Τον ρωτήσαμε για το χρηματικό πρόστιμο και τι θα κάνει από έμψυχο υλικό και μας απάντησε να μην ανησυχούμε καθόλου και ότι έχει φροντίσει για όλα αυτός.

Μάλιστα, για να μας κάνει να ξεπεράσουμε και τους τελευταίος ενδοιασμούς που είχαμε, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει ήδη κλεισμένους δώδεκα (12) παίκτες, κάτι που έχει αναφέρει και στην σελίδα του στο FB και ότι έχει συμφωνήσει με τον Πέτρο Τσούκλη, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, ο κ. Τσούκλης θα φρόντιζε, σύμφωνα με τον κ. Ουσταμπασίδη, να «τρέξει» και τα απαραίτητα χαρτιά του Τζάφκα, για να μπορέσει να έχει, έγκαιρ, δικαίωμα συμμετοχής. Όσον αφορά, το χρηματικό, μας ανέφερε χαρακτηριστικά, το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσουμε στην Ε.Π.Ο είναι ήδη έτοιμο στην άκρη, ενώ ανέφερε ότι και για το ποσό της οφειλής στη Δ.Ε.Η, γύρω στα €3.500,00 θα το κανόνιζε αυτός με κάποιον δικό του τρόπο.

Όμως, ο κ. Ουσταμπασίδης επέμενε για την Τρίτη ανοικτή Γενική συνέλευση, με θέμα Εκλογές και μάλιστα όρισε την ημερομηνία του Σαββάτου 18 Αυγούστου 2018, κάτι στο οποίο εκφράσαμε την αντίθεση μας, γιατί θα περνούσαν δέκα (10) μέρες ανεκμετάλλευτες. Μας τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, γιατί όλα τα έχει κανονίσει και από την άλλη μας διευκρίνισε ότι αυτού του είδους την Γενική Συνέλευση, την έχει υποσχεθεί σε αυτούς που τον ακολουθούν, γιατί αλλιώς θα κινδύνευε να χαρακτηρισθεί ανακόλουθος και ψεύτης. Του εξηγήσαμε ότι, σύμφωνα, με το καταστατικό δεν μπορούσε να πάρει την ομάδα, με τον τρόπο που ήθελε, αλλά αυτός επέμενε στα δικά του, ότι έχει υποσχεθεί στον κόσμο Ανοικτή Γενική Συνέλευση και εκλογές.

Η κουβέντα έκλεισε εκεί και η μοναδική υποχρέωση που είχαμε εμείς, ήταν να πάμε τα βιβλία του συλλόγου, την επόμενη μέρα, στην δικηγόρο που μας υπέδειξε, η οποία αφού τα έλεγξε, είπε ότι τα πάντα ήταν νόμιμα.

Τώρα, στην Τρίτη Γενική Συνέλευση που έγινε, τελικά την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 (άλλες δύο μέρες επιπλέον χαμένες), παρόντες ήμασταν εμείς οι δύο (2) από πλευράς του απερχόμενου Δ.Σ, στο σύνολο των είκοσι επτά (27) ατόμων (ο κ. Ουσταμπασίδης φανταζόταν την παρουσία 60 ατόμων), εκ των οποίων τρία (3) ήταν τα παρευρισκόμενα μέλη της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και τρεις (3) ήταν δημοσιογράφοι.

Άρα ο καθένας μπορεί, αν πραγματικά θέλει, να διαπιστώσει, το τι ακριβώς έγινε στην ομάδα μας, από την πρώτη κιόλας στιγμή, προτού ο κ. Ουσταμπασίδης αναλάβει και επίσημα. Θα θέλαμε, επίσης, να αναφέρουμε, ότι στην Τρίτη Γενική Συνέλευση, στα πηγαδάκια των νέων διοικούντων συζητούσαν για την χορηγία των €6.000,00 από μία εταιρία από την Αλβανία, ενώ μιλούσαν και για ενδυνάμωση του έμψυχου υλικού, με παίκτες από την γείτονα χώρα, που είχαν ελληνική ταυτότητα και θα μπορούσαν να αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα. Αλήθεια, τι έγιναν όλα αυτά;

Τώρα ποιος είναι ο λόγος που βγήκε μία τέτοια ανακοίνωση από το νέο Δ.Σ., εμείς, ειλικρινά, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Εκτός, αν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ δεν είναι ενημερωμένα από τον κ. Ουσταμπασίδη.

Φτάνει, πια με τα ψέματα σας κ. Ουσταμπασίδη. Ως εδώ και μη παρέκει. Φτάνει πια. Εσείς, απ’ ότι φαίνεται, το μόνο πράγμα που κάνετε είναι, όταν το βράδυ πέφτετε για ύπνο, να σκέφτεστε και να συλλογίζεστε τι και πόσα ψέματα θα αραδιάσετε την επόμενη μέρα. Από τα πολλά ψέματα που τσαμπουνάτε, έχετε χάσει τον λογαριασμό. Και φυσικά, ποτέ μα ποτέ δεν φταίτε εσείς. Φταίνε, πάντοτε, όλοι οι άλλοι.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν επιθυμούμε να αρχίσουμε την αντιπαράθεση με την διοίκηση του κ. Ουσταμπασίδη, ούτε με τον περίγυρο του. Απλά, ήμασταν υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί κάποια πράγματα μας αφορούσαν και μάλιστα άμεσα”.

Με εκτίμηση
ΛΙΤΣΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria