Παύλου Χρήστος - Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς - OlaDeka

Παύλου Χρήστος – Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς

Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς ,κύριο Βασίλη Αντωνιάδη ,τον υποδιοικητή κύριο Ταμπούρα Ιωάννη και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας αυτά τα 2 χρόνια, για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων αλλά και την ανάδειξη,την προώθηση και επίλυση τρεχόντων προβλημάτων.
        Χαρακτηριστικά αναφέρω την στελέχωση του νοσοκομείου μας με μόνιμους και επικουρικούς ιατρούς σε όλα τα τμήματα.Λειτουργία όλων των μονάδων του νοσοκομείου μας.
        Στελέχωση σε υπαλληλικό –νοσοκομειακό προσωπικό
        Αντικατάσταση-αναναίωση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού,νέων μηχανημάτων,σε όλες τις μονάδες του νοσοκομείου.
        Άψογη και χρηστή διαχείρηση των οικονομικών του νοσοκομείου.Εξόφληση παλαιών οφειλών σε προμηθευτές και αποπληρωμή τρεχουσών οφειλών σχεδόν σε διάστημα 1 -2 μηνών.Πετύχαμε αύξηση εσόδων και μείωση των εξόδων(μέσα από καλύτερες διαπραγματεύσεις που κάναμε με τους προμηθευτές),το ζητούμενο για κάθε διοίκηση σε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα.
        Όλα αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα κατά τον απολογισμό που έκανε ο διοικητής και που γίνεται για πρώτη φορά.
        Να αναφέρω και το τελευταίο και σημαντικότατο κατ’εμέ ,την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Νοσοκομείου Καστοριάς με την Περιφέρεια Δυτ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και το ΤΕΙ Δυτ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με θέμα ,<<Μετρήσεις,ανάλυση ενεργειακής κατάστασης και ανάπτυξης μοντέλου ενεργειακής αναβάθμισης του Γεν.Νοσοκομείου Καστοριας,με σκοπό τη διεκδίκηση χραματοδότησης από Ευρωπαικά χρηματοδοτικά εργαλεία>>  1.500.000 ευρώ.
        Ένα έργο που θα αποφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη .Μείωση σε κατανάλωση πετρελαίου κίνησης κατά 80%,του πετρελαίου θέρμανσης κατά 50% και ρεύματος κατά 25%.Επίσης θα έχουμε και περιβαλλοντολογικά οφέλη.
        Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και δύναμη στη διοίκηση ,για περαιτέρω καλυτέρευση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης  και παροχής υπηρεσίας προς τους πολίτες της Καστοριάς και της ευρύτερης περιοχής ,στην δύσκολη οικονομική κρίση που περνάμε τα τελευταία χρόνια.
                                    Με εγκάρδιες και αληθινές ευχές
                                                  Παύλου Χρήστος
                                  Πρώην Μέλος του Νοσοκομείου Καστοριάς
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria