Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας σήκωσε την κούπα στον τελικό του 1ου Super Cup ΕΠΣ Καστοριάς - OlaDeka

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας σήκωσε την κούπα στον τελικό του 1ου Super Cup ΕΠΣ Καστοριάς

Γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο ήταν η πρώτη χρονιά διεξαγωγής του Κυπέλλου Super Cup της ΕΠΣ Καστοριάς.

Το Super Cup, είναι πλέον ένας δυνατός θεσμός,  που αναμένεται κάθε χρόνο να μεγαλώνει όλο και περισσότερο προσφέροντας πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα στους φίλους του αθλήματος. 

Ο πρωταθλητής Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας ήταν αυτός που σήκωσε την κούπα του 1ουSuper Cup, καθώς στον τελικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Μεσοποταμίας επικράτησε άνετα και δίκαια με  3-1 του  Κυπελλούχου Ηρακλή Πολυκάρπης.

Η ομάδα του Θόδωρου Βόλτση  – που εκτός από τα τρία γκολ είχε και δύο δοκάρια αλλά και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες – από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης  πάτησε… γκάζι, παίζοντας με σαφείς  επιθετικές διαθέσεις και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο αναζήτησε κάποιο γρήγορο γκολ.

Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν σε παθητικό ρόλο και με σποραδικές αντεπιθέσεις επιχειρούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Η ανωτερότητα του Μέγα καρποφόρησε στο 33’ με μακρινό σουτ του Τάσιου και αδράνεια της άμυνας, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σε ανατροπή του Χασάϊ από τον Τερέζιου το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής μετέτρεψε ο παθών, πηγαίνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του α’ ημιχρόνου με τον… αέρα δύο τερμάτων. Ωστόσο, στο 45’ ο Αποστολίδης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0, όταν το σουτ βολίδα που επιχείρησε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαϊωάννου.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το β’ ημίχρονο με τους κυανοκίτρινους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες. Ουσιαστικά το ματς καθάρισε στο 51’ όταν ο Αποστολίδης με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο γκολκήπερ της Πολυκάρπης Παπαϊωάννου σε αρκετές περιπτώσεις είχε πολύ θετικές επεμβάσεις.

Μετά το 65’ ο Ηρακλής προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και στο 70’ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 όταν σε χέρι του Λαδά το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Στασινόπουλος.

Στο 89’ ο νεοσειλεθώντας Παπαθανασίου με  σουτ βολίδα σημάδεψε το «Γ» της εστίας του Παπαϊωάννου, ενώ στο 90’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σαλβαρίνας.

Διαιτητές : Πολυχρονίου, Πρεσπάρης, Ζαρομυτίδου, Στυλιάδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Σίσκος, Ηλίας (72’ Τσόπρας), Τάσιος, Μήνος, Λαδάς, Σαλβαρίνας, Ευαγγέλου (65’ Αντωνιάδης Γ.), Γκέγκας (78’ Στεργίου), Αποστολίδης (65’ Νικολόπουλος), Μηλιάτης (87’ Παπαθανασίου), Χασάϊ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ : Παπαϊωάννου, Μπίρτσιος (46’ Αντωνόπουλος), Τσαρνέλας, Παπαθανασίου, Τερέζιου, Ρέντας, Μήλιος (55’ Καραμήτρος), Τοροσίδης, Μόσχος (46’ Σίμος), Στασινόπουλος, Αθανασίου.

kypello

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Καστοριάς έκαναν τις απονομές κυπέλλου και μεταλλίων

Τρεις νέοι αντιδήμαρχοι Καστοριάς, Διονύσης Λίτσκας, Δημήτρης Καπρής και Άννα Πετσάλνικου  τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση του 1ου Super Cup EΠΣ Καστοριάς, και ήταν αυτοί που με τη λήξη του αγώνα απένειμαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές, την κούπα στον νικητή, καθώς και τις αναμνηστικές πλακέτες στους διαιτητές.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ SUPER CUP

 

  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ SPORTACTION –  Μεσοποταμία
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ – Γράμμου 68 Καστοριά

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ- Hotel Elanthi –  Μανιάκοι
ΠΕΤΡΌΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ- ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ THE MALL – Εμπορικό κέντρο Καστοριά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria