Χρυσό και ασημένιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο κωπηλασίας  - OlaDeka

Χρυσό και ασημένιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο κωπηλασίας 

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία, καθώς χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα της δικώπου άνευ με τις Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου και το ασημένιο οι Ισμήνη Νόνη-Ελένη Αγιώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Ρατσίτσε της Τσεχίας.

Οι δύο αθλήτριες είχαν ήδη περάσει από τον ημιτελικό με τον καλύτερο χρόνο και απλώς στον σημερινό τελικό πιστοποίησαν την ανωτερότητα τους!

Με χρόνο 7:17.10 κατέκτησαν το χρυσό, αφήνοντας πίσω τους, τις βάρκες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας! Οι δύο κοπέλλες έχουν ήδη εξασφαλίσει και τον επόμενο Οκτώβριο, τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αϊρες.

«Το απολαύσαμε σήμερα. Αυτός ο αγώνας ήταν ξεκάθαρα πολύ πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες συνθήκες που βρίσκαμε. Κάναμε πολύ καλή εκκίνηση και διατηρήσαμε τη διαφορά μέσα στη κούρσα αλλά στα τελευταία 400μ. θέλαμε απλά να τερματίσουμε», δήλωσε η Μπούρμπου αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου.

Αμέσως μετά ακολούθησε το ασημένιο μετάλλιο για τις Ισμήνη Νόνη-Ελένη Αγιώτη στο τελικό του διπλού, στην ίδια διοργάνωση!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria