Σκουρλέτης: Προκλητικό να λέμε ότι όλα έγιναν καλά - OlaDeka

Σκουρλέτης: Προκλητικό να λέμε ότι όλα έγιναν καλά

Θα αποδοθούν ευθύνες και αν χρειαστεί θα γίνουν αντικαταστάσεις, είπε ο υπουργός Εσωτερικών για τις φονικές πυρκαγιές. Είπε πως είναι προκλητικό να λέει κανείς πως όλα έγιναν καλά όταν έχουμε τόσους δεκάδες νεκρούς. Τι είπε για τη δήλωση Βερναρδάκη για τα 44 χρόνια του πρωθυπουργού.

«Θα ήταν προκλητικό να υιοθετήσουμε τη λογική ότι η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απέθανε», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στον απόηχο των αντιδράσεων για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς με τους δεκάδες νεκρούς.

«Δεν μπορεί κανείς να λέει ότι έγιναν όλα τόσο καλά όταν έχουμε τόσους δεκάδες νεκρούς. Αυτό δεν το ισχυρίστηκε κανείς», είπε ο κ. Σκουρλέτης στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι τη συγγνώμη, για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, έχει αναλάβει όλη η κυβέρνηση.

Σχετικά με την απόδοση ευθυνών, είπε ότι το ζητούμενο δεν είναι να πέσουν κάποια κεφάλια για επικοινωνιακούς λόγους αλλά πρέπει να γίνει πρώτα μια αξιόπιστη αποτίμηση.

«Όταν ολοκληρωθεί αυτή η αποτίμηση θα πρέπει να αποδοθούν και κάθε είδους ευθύνες» είπε ο υπουργός και διαβεβαίωσε ότι εάν χρειαστεί θα υπάρξουν αντικαταστάσεις.

Αναφορικά με την αυθαίρετη δόμηση, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με συμφέροντα και να γκρεμίσει όπου χρειαστεί.

Σχετικά με τη δήλωση Βερναρδάκη, ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψη ότι η αναφορά του στα 44 χρόνια του πρωθυπουργού δεν είχε να κάνει με τη νεότητα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά με το ότι ο ίδιος δεν θα πρέπει να έχει την ευθύνη για το χάος τόσων χρόνων με τα αυθαίρετα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria