Ομίχλη Crew: Οι λόγοι για τους οποίους δεν έγινε το 4ο X-Fest - OlaDeka

Ομίχλη Crew: Οι λόγοι για τους οποίους δεν έγινε το 4ο X-Fest

Με τις τρείς μηνύσεις και καταγγελίες που δεχτήκαμε τα τρία βράδια στο φεστιβάλ που διοργανώσαμε περσυ το καλοκαίρι (3ο X fest )μας έδωσαν να καταλάβουμε πως ο κόσμος της πόλης δεν θέλει προσπάθειες που επεμβαίνουν στη ρουτίνα του απο ομάδες νέων ανθρώπων με όρεξη, δημιουργικότητα και όραμα να ζωντανέψουν την πόλη μας η οποία χρονο με το χρονο σβήνει.

Επίσης με την μηδενική βοήθεια που υπήρχε από τους αρμόδιους του δήμου κατανοήσαμε πολύ καλά εμείς οι ενεργοί νέοι πως δεν τους ενδιαφέρει η πόλη μας να γίνει πιο ζωντανή και οι νεοι άνθρωποι που εχουν παραμείνει στη πόλη να νιώσουν δημιουργικοί!

Έτσι με πρωτοβουλία που πήραμε να διοργανώσουμε σχεδόν μόνοι μας ενα πρωτότυπο φεστιβάλ για τα δεδομένα της Ελλαδας ποσο μάλλον για την πολη μας, θελουμε να αφυπνίσουμε τους αρμόδιους και να τους δείξουμε ότι η πόλη έχει πολλά να δώσει στην νεολαία της Καστοριάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Εσείς αντίθετα θέλετε, να μην ξανακάνουμε μπάνιο στην λίμνη τα καλοκαίρια, ούτε να ακούμε δυνατή μουσική τα βράδια ούτε να κανουμε οποιαδήποτε αλλη προσπάθεια αναδειξης της πολης μας και της περιοχης μας, επίσης δεν θέλετε να ξανά μαζευτούμε ποτέ τόσο πολύς κόσμος για να περάσουμε πραγματικά καλά και να χαρούμε τις ομορφιές της πόλης στην οποία μας μεγαλώσατε.
Πρέπει λοιπόν να σεβάστητε αυτό που θελουμε να ζήσουμε και να μας αφήνετε να εκφραζόμαστε όπως επιθυμούμε και μας αρμόζει σαν νεοι που είμαστε.Θελουμε ακόμα να σεβαστείτε την νεανική ζωή μας(λίγο πιο έντονη από την δίκη σας) και να καταλαβετε πως δεν θα είμαστε για πολύ ακόμα νέοι!!!

Η πόλη ηταν δικιά σας ως τώρα και δικιά μας από εδώ και πέρα. Να είστε λοιπον σίγουροι ότι εμείς θα την στηρίξουμε, θα την αναδείξουμε και θα την κάνουμε καλύτερη από ότι την αφήσατε εσείς!!!
Με μεγάλη εκτίμηση,

Σύλλογος Εναλλακτικών Δράσεων Καστοριάς
Ομιχλη Crew

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria