Η ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΓΟΥΝΑ - OlaDeka

Η ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΓΟΥΝΑ

Γράφει ο Θανάσης Μπατσόπουλος

Δεν είναι που η γούνα και οι Γουναράδες χτυπιούνται αλύπητα, μέχρι που κινδυνεύουν να κατακρημνιστούν σε μια ανυπολόγιστη καταστροφή εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, πρωτόγνωρης στα χρονικά, είναι που και σε κάποιες στιγμές βρίσκεται ανυπεράσπιστη από του ίδιους τους εκλεγμένους της που βρίσκονται στα ψηλά βάθρα των συνδικαλιστικών φορέων.
     Όπως π.χ. η πεντάλεπτη παρουσίαση ενός θέματος στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ 1 την Παρασκευή 24-8-18 που αφορούσε την λειτουργία του 4ου καλοκαιρινού Σχολείου για σχεδιαστές Γούνας με μαθητές από όλον τον κόσμο που για αυτήν την χρονιά λειτούργησε στην Σιάτιστα  με την τοπική Δημοσιογράφο Δέσποινα Αμαραντίδου και με καλεσμένο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, όταν ακροθιγώς σχολιάστηκε από την Δημοσιογράφο η προτίμησή της  στην συνθετική Γούνα αποκαλώντας την μάλιστα «οικολογική». Που σε καμιά μα καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι όπλο στην φαρέτρα των οικολόγων αυτός ο χαρακτηρισμός της από την στιγμή που κατασκευάζεται από παράγωγα του πετρελαίου και δεν είναι τίποτα άλλο από μια μεγάλη πλαστική σακούλα απ’ αυτές που πνίγουν το περιβάλλον, το οικοσύστημα και ολόκληρο τον πλανήτη.
    Δεν θα ασχοληθούμε με την άποψη του Δημοσιογράφου της ΕΡΤ που δικαιούται να είναι αντι – FUR και πιθανών να μην ακούστηκε η άποψή του από τον Πρόεδρο κο Κοσμίδη. Δεν είναι δυνατόν όμως να μην σχολιάσουμε την σιωπή ιχθύος του Προέδρου της Ομοσπονδίας, με όλον τον απαιτούμενο σεβασμό στον νευραλγικό αυτόν θεσμό που υπηρετεί, που δεν άδραξε την ευκαιρία που του πρόσφερε η Δημοσιογράφος και δεν υποστήριξε με σθένος και αποδείξεις το ποια είναι αλλά και δεν είναι οικολογική Γούνα…
   Για να ακουστεί και στους τηλεθεατές της ΕΡΤ 1 αλλά και από τους Δημοσιογράφους που προφανώς έχουν πέσει θύματα αυτής της ευρέως φάσματος παραπληροφόρησης.
   Κ Ρ Ι Μ Α μα πολύ Κ Ρ Ι Μ Α  που αφήνονται ανεκμετάλλευτες τέτοιες ευκαιρίες από την στιγμή που είναι γνωστός ο σκληρός πόλεμος που γίνεται από τους ΑΝΤΙFUR κατά περίπτωση Ο ι κ ο λ ό γ ο υ ς.
       ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το επίμαχο video:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria