ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: «Η ΔΕΥΑΚ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΣΠΗΛΙΟ» - OlaDeka

ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: «Η ΔΕΥΑΚ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΣΠΗΛΙΟ»

«Την προηγούμενη εβδομάδα ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Μπαμπάκο ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα με το νερό στο Δισπηλιό».

Είναι η φράση που ξεκινά το δελτίο τύπου της Ολυμπίας Τελιγιορίδου και ανάβει φωτιές σε ΔΕΥΑΚ και κατοίκους του Δισπηλιού, που την Δευτέρα προσφεύγουν στον εισαγγελέα εκτός των άλλων για να διερευνηθεί το χρονικό διάστημα κατά το οποίο υφίστατο η χημική ουσία στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΚ η οποία δηλώνει στο δικό της δελτίο τύπου την ακαταλληλότητα του νερού μόλις χθες Παρασκευή 13 Ιουλίου!

Και το ερώτημα των κατοίκων που έρχεται τώρα αυθόρμητα είναι εύλογο: Αφού στην ΔΕΥΑΚ υπήρχε η ανησυχία, η γνώση για το ενδεχόμενο ακαταλληλότητας του νερού μια βδομάδα πριν, γιατί οι υπεύθυνοι (της ΔΕΥΑΚ) δεν ενήργησαν τότε και άφησαν τον κόσμο εκτεθειμένο στο ακατάλληλο νερό για τόσες μέρες;

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

Σε επικοινωνία με το oladeka.com ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Γεώργιος Μπαμπάκος ανέφερε:

«Το πρόβλημα της ανίχνευσης συγκεκριμένων ουσιών υπήρχε εδώ και καιρό, χωρίς ωστόσο να έχουν ξεπεραστεί τα επιτρεπτά όρια. Για αυτόν τον λόγο, ενεργώντας προληπτικά και αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις υδροδότησης του Δισπηλιού είχα ενημερώσει τους πάντες, δήμαρχο, αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιες υπηρεσίες, περιφερειάρχη, βουλευτή κλπ. Καλοδεχούμενη είναι κάθε προσπάθεια εξεύρεση λύσης από όπου κι αν προέρχεται. Η ΔΕΥΑΚ εργάζεται ακατάπαυστα για την οριστική διευθέτηση του προβλήματος. Οτιδήποτε άλλο, μόνο επιπρόσθετα προβλήματα και σύγχυση δημιουργεί»

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria