Συμβουλές για ένα πετυχημένο αθλητικό ανδρικό ντύσιμο - OlaDeka

Συμβουλές για ένα πετυχημένο αθλητικό ανδρικό ντύσιμο

Ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό στυλ το οποίο τον χαρακτηρίζει. Όταν όμως μιλάμε για άνεση, το αθλητικό ντύσιμο είναι αυτό που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση κυριολεκτικά, αρκεί να έχετε κάνει τους σωστούς συνδυασμούς ρούχων και να τα φορέσετε στην κατάλληλη περίσταση.  Θα σας προτείνω λοιπόν μερικούς συνδυασμούς αθλητικών ρούχων και πού μπορείτε να τα φορέσετε.

Η πιο άνετη ανδρική ‘στολή’ με την οποία θα είστε άνετα παντού είναι η φόρμα. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις μπλούζες σας, από απλό T-shirt, μπλουζάκι ή και αθλητικό τζάκετ από πάνω. Ιδανικά θα ταιριάξετε το ντύσιμό σας αυτό με τα αθλητικά παπούτσια New Balance, τα οποία αποτελούν το νέο trend τον τελευταίο καιρό. Κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων, μονόχρωμα ή σε συνδυασμό δύο – τριών χρωμάτων και σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σας. Με το ντύσιμο αυτό είστε έτοιμοι για την προπόνηση, αλλά και    -γιατί όχι;- για μία χαλαρή βόλτα.

Το αθλητικό φούτερ είναι ένα ακόμα ρούχο – κλειδί, το οποίο μπορείτε να φορέσετε παντού. Θα το συνδυάσετε ιδανικά με τη φόρμα σας για μία πιο απλή εμφάνιση, αλλά θα ταιριάξει ιδανικά και με το τζιν ή το υφασμάτινο παντελόνι σας. Ανάλογα την περίσταση, μπορείτε να φορέσετε από μέσα το μπλουζάκι σας ή ακόμα και ένα πουκάμισο για να δώσετε μία πιο επίσημη νότα. Το ντύσιμό αυτό θα σας συντροφεύσει παντού, από μία βόλτα για ένα καφέ, έως την εκδρομή σας.

Άλλο ένα σημαντικό ρούχο για πολλές  περιστάσεις, το οποίο θα δώσει αθλητικό χαρακτήρα στο ντύσιμό σας είναι το αμάνικο μπουφάν. Μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το παντελόνι της φόρμας σας ή με όποιο παντελόνι νιώθετε άνετα. Από μέσα θα το φορέσετε εύκολα με τα πάντα, από Τ-shirt, μπλουζάκι κοντομάνικο ή μακρυμάνικο, ακόμα και με φούτερ, ανάλογα τον καιρό. Είναι και αυτό ένα ντύσιμο passé partout, και θα συνδυαστεί άψογα με τα αθλητικά σας παπούτσια New Balance σε έναν σύγχρονο ή πιο vintage χρωματισμό.

Η αθλητική βερμούδα είναι μία ακόμα επιλογή σας για ένα πετυχημένο αθλητικό ντύσιμο. Θα τη συνδυάσετε με μία απλή μπλούζα ή T-shirt από πάνω και σίγουρα θα είστε πολύ άνετα με αυτήν. Μπορείτε να τη φορέσετε από την παραλία έως  έναν καφέ ή μία χαλαρή βόλτα τις καθημερινές, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

Το αθλητικό τζάκετ είναι ένα βασικό αθλητικό ρούχο, το οποίο στις διάφορες εκδοχές του ανάλογα τον καιρό, θα σας χρησιμεύσει πολύ. Την εποχή που διανύουμε, η οποία είναι αρκετά ζεστή, θα σας χρειαστεί για το βράδυ σε μία βόλτα σας ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας σε κάποιο νησί, που σίγουρα θα έχει λίγο παραπάνω αέρα.

Ό, τι και αν φορέστε, να θυμάστε ότι δεν είναι δύσκολο να είστε αθλητικά ντυμένοι αλλά και με στυλ.

Άρθρο από Pronomio-shop.gr

adriko-spo-ntysimo

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria