Σήμερα η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους Ορεστικού με 15 θέματα - OlaDeka

Σήμερα η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους Ορεστικού με 15 θέματα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018, και ώρα 20:30 στο Δημαρχείο του Δήμου, με αντικείμενο τη λήψη απόφασης στα θέματα της ακόλουθης Ημερήσιας Διάταξης:

α/α

ΘΕΜΑ

1

Σύσταση επιτροπής  προσωρινής παραλαβής  του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση καταστρώματος δημοτικών οδών και ασφαλτόστρωση νεοδιανοιχθέντων».Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

2

Έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Νοστίμου».Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

3

Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου χωρίς προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. και  εκ νέου μετακίνησής του.Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

4

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου έτους 2018.Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

5

Αποδοχή επιχορηγήσεων και έγκριση της  7ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού  του Δήμου οικονομικού έτους 2018.Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

6

Αναμόρφωση των οικονομικών στόχων του Ο.Π.Δ. του Δήμου για το έτος 2018.Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

7

Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου κατά το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2018.Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

8

Ανανέωση συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο της υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Κέντρο Κοινότητας).Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

9

Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών –υπηρεσιών.Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

10

Έγκριση πρακτικού επιτροπής  συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων   του Δήμου.Εισηγητής: κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης.

11

Πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου (15 ημερών) για την καθαριότητα της εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού έτους 2018.Εισηγητής: κ. Αθανάσιος Ανδρόνικος.

12

Καθορισμός ειδικοτήτων του έκτακτου προσωπικού που θα προσληφθεί το έτος 2018 με κάλυψη δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.Εισηγητής: κ. Τιμολέων Ζέζος.

13

Πρόσληψη προσωπικού για κατεπείγουσες εποχικές ή πρόσκαιρες ανάγκες (πυρασφάλεια) 2018 με διάρκεια σύμβασης έως 3 μήνες.Εισηγητής: κ. Τιμολέων Ζέζος.

14

Αντικατάσταση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.Εισηγητής: κ. Στέργιος Φιλιάδης.

15

Αιτήματα παραχώρησης χρήσης δημοτικών χώρων.Εισηγητής: κ. Στέργιος Φιλιάδης.

Οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων μπορούν  να προσέρχονται στο δημοτικό κατάστημα και να ενημερώνονται για τα ανωτέρω θέματα   από τον φάκελο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις υπηρεσίες του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο   Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου

Αναστάσιος Ξανθόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria